پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم از افزایش کشت ارقام مرغوب ذرت علوفهای به منظور پاسخگویی کامل به نیاز دامداران استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد علی سلامی با اشاره به افزایش هزینه حمل این محصول از نقاط مختلف کشور به قم و کم آب بر بودن ذرت علوفه ای، کاشت و توسعه آن را در استان مقرون به صرفه دانست و گفت: مزارع یک هزار و 500 هکتاری ذرت علوفه ای استان پاسخگوی همه نیاز استان نیست بنابراین به دنبال افزایش سطح زیر کشت این محصول هستیم.
وی گفت: میزان این افزایش کشت در دست بررسی و مطالعه است.
سلامی با اشاره به کشت نشائی این محصول گفت: این موضوع در راستای اجرای راهبر تغییر الگوی کشت صورت می گیرد که در نتیجه آن، علاوه بر کوتاه شدن دوران تولید محصول، مقاومت آن نیز در برابر تنش های محیطی افزایش می یابد.
وی با ابراز خرسندی از کیفیت ذرت علوفهای تولید شده در قم به علت استفاده از بذرهای مرغوب خاطرنشان کرد: در روش کشت نشایی، گیاه بیش از یک ماه به دور از آفات و با استفاده از آب کم در گلخانه رشد می کند و سپس به زمین کشاورزی منتقل می شود که این شیوه، کیفیت محصول را افزایش می دهد.