پخش زنده
امروز: -
تفاهمنامه همکاری ارتقای علوم بنیادین در صنعت حملونقل ميان دانشگاه آزاد یادگار امام شهرری و ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی ، حملونقل پیشرفته ریاست جمهوری به امضا رسيد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما؛ رئیس دانشگاه آزاد واحد یادگار امام (ره) با بیان اینکه این دانشگاه تبدیل به قطب حمل و نقل پیشرفته در کشور شده است، گفت: با همکاریهای صورت گرفته پروژه واگنسازی را در این دانشگاه اجرا کرديم.
دکتر سعید قاضی مغربی افزود: بر این اساس مسیر حرکت این دانشگاه در دو سال اخیر تغییر یافته و به سمت اجرای پروژههای جدید حرکت کرده است.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامهریزیهای این دانشگاه این واحد آموزشی را تبدیل به دانشگاه حل مسئله کردیم، یادآور شد: بر این اساس در حوزه چالشهای حمل و نقل پیشرفته مطالعه کرديم و تا کنون ۱۰۰ چالش را در این حوزه یافتیم و برنامهریزی برای رفع این چالشها را اجرایی کردیم.
قاضی مغربی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل تنها به مسائل ریلی و حمل و نقل محدود نمیشود، گفت: حوزه حمل و نقل دارای مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است که بر این اساس به منظور توسعه این علوم رشتههای جدیدی را به وزارت علوم معرفی کردیم.
وي اظهار اميدواري کرد با امضای این تفاهمنامه تعاملات سازندهای در خصوص موضوعات مطرح در حوزه حمل و نقل ریلی ايجاد شود.
در ادامه دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته با اشاره به همکاری این ستاد با دانشگاه آزاد واحد یادگار امام گفت: بر اساس این تفاهم نامه در تلاش هستیم تا شرکت های دانش بنیان در حوزه حمل و نقل ریلی پیشرفته راه اندازی شود.
دکتر منوچهر منطقی با بیان اینکه این تفاهم نامه میان ستاد فضایی در حمل و نقل پیشرفته و دانشگاه آزاد به امضا می رسد، افزود: محورهای مورد تاکید در این تفاهم نامه مطالعه در زمینه حوزه حمل و نقل پیشرفته است تا از طریق آن بتوانیم نقشه راهی تهیه کنیم و ببینیم کشورهایی که در این حوزه از ما جلوتر هستند، چه مسیری را رفته اند و ما مسیر بهینه را انتخاب کنیم.
وی توسعه فناوری های حمل و نقل پیشرفته را محور دیگر این تفاهم نامه دانست و افزود: علاوه بر آن ما باید پروژه های بزرگ صنعتی که تا کنون تدوین و اجرایی کرده ایم را به دانشگاه آزاد واحد يادگار امام(ره) به عنوان قطب حمل و نقل ریلی واگذار کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ما در این تفاهم نامه در تلاش هستیم تا این پروژه ها را به بخش های صنعتی نزدیک کنیم، یادآور شد: با توجه به اینکه این دانشگاه با یکی از بزرگترین شرکت های واگن سازی همکاری دارد؛ از این رو باید برنامه ریزی هایی برای توسعه طراحی محصولات ریلی داشته باشیم.
دبیر ستاد فناوری های فضایی و حمل و نقل ریلی با اشاره به تمرکز این تفاهم نامه بر مسائل علمی، فناوری و ارتباط دانشگاه با پروژه های فناوری محور گفت: ما با امضای این تفاهم نامه در تلاش هستیم تا شرکت های دانش بنیان خدماتی و محصولی را در این دانشگاه راه اندازی کنیم.
منطقي افزود: این امر در گذشته با برگزاری رویدادهای مختلفی صورت گرفته و با امضای این تفاهم نامه امیدواریم شاهد ایجاد شرکت های متعدد در حوزه حمل و نقل پیشرفته در این جامعه باشیم.