پخش زنده
امروز: -
حدود ۲۰۰ برنامه در دهه کرامت با پیگیری و تاکید استاندار تهران بر همافزایی دستگاهها اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما؛ جلسه دیدار صمیمانه اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور با آیتالله ریشهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با حضور محسنیبندپی، استاندار تهران و سایر اعضا در محل این آستان مقدس در شهرستان ری برگزار شد.
احد جاودانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در این جلسه، اظهار داشت: در سال جاری میتوانیم شاهد برنامههای شایسته و ارزندهای در هفته کرامت باشیم. استاندار تهران پیگیری و تاکید زیادی بر همافزایی دستگاهها در بزرگداشت هفته کرامت دارد و بر این اساس، حدود ۲۰۰ برنامه در این دهه در استان خواهیم داشت.
دبیر ستاد بزرگداشت هفته کرامت استان تهران، افزود: برنامهای هم از سوی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در تلفیق برنامهها به استان تهران محول شده و در قالب جشنواره نغمات رضوی در استان برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، خاطرنشان کرد: امیدوارم با همیاری همه دستگاهها، شاهد برگزاری برنامههای درخور توجهی در دهه کرامت در استان تهران باشیم و خدمتگزار شایستهای برای ساحت اهلبیت (ع) باشیم.
ولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: فلسفه اجلاسیه تولیتهای اعتاب مقدس ایران اسلامی این است که به نقطه مطلوب در فرمایش رهبری معظم انقلاب که در خصوص تبدیل کردن بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی کشور است، دست یابیم.
آیتالله محمد محمدی ری شهری نيز هدف از برگزاری اجلاسیه اعتاب مقدس را مورد توجه قرارداد و اظهار داشت: فلسفه اصلی برگزاری اجلاسیه های اعتاب مقدس ایران اسلامی رسیدن به نقطه مطلوب فرمایش مقام معظم رهبری است که فرمودند «بقاع متبرکه به قطبهای فرهنگی تبدیل شوند».
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با اشاره به اینکه در گام دوم انقلاب باید برنامه های جدید تر و قوی تر از گذشته برای هم افزایی آستان های مقدس شکل گیرد، افزود: پیام نورانی ائمه اطهار(ع) باید به خوبی به مردم منتقل شود.
آیتالله ریشهری در پایان ابراز کرد: هنر قطبهای فرهنگی باید این باشد که در مسیر تبیین معارف اهلبیت(ع) برای افرادی که آشنایی با اهلبیت(ع) ندارند، حرکت کنند، امیدواریم با هماهنگی به این هدف برسیم.
انوشیروان محسنیبندپی، استاندار تهران در این جلسه، اظهار داشت: برنامههای اجرایی و برنامهریزی لازم در دهه کرامت مهم و در جهت تبیین و ترویج سیره پرنور ائمه (ع) است و باید این مسئله به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
وی افزود: اگر امروز، متخصصان عرصه مددکاری اجتماعی در یاریرسانی به آسیبدیدگان فعال هستند، الگوی این افراد، حضرت علی (ع) هستند و این کارها به عنوان یک اسوه این علم از سیره و مسلک آن امام عزیز سرچشمه میگیرد.
مقام عالی دولت در استان تهران یادآور شد: انقلاب اسلامی، نقش قابل توجهی در ارتقا شاخصهای توسعهای در کشور ایفا کرده و در سایه این رخداد جهانی بود که امروز، شاهد توسعه و آبادانی در جایجای کشور هستیم.
محسنیبندپی، تصریح کرد: استکبار جهانی در هیچ برههای، مانند امروز، به صورت همهجانبه علیه ملت ایران اقدام نکرده و با تمام اهرمهای خود، اعم از تحریم، فشار اقتصادی و ترویج ناامیدی در جامعه به مقابله با مردم آگاه ایران نیامده است، اما شکست میخورد.
وی یادآور شد: آنچه میتواند که ما را از این خدعههای خصمانه، مصون نگه دارد، همین بحث پیادهسازی سیاستهای اجرایی دهه کرامت است. باید دید تا چه میزان در تعمیق خدمات شفاف و صادقانه به مردم موفق بودهایم. یکی از دلایلی که سرمایه اجتماعی آسیب دیده، اقدامات برخی از ما مسئولین است و باید در خدمت صادقانه به مردم به عنوان، ولی نعمتان خود، اهتمام داشته باشیم.
وی عنوان داشت: در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری به عنوان رونق تولید نامگذاری شده، کارگروههای ستاد تسهیل سرمایهگذاری و ستاد رفع موانع تولید در تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید هستند و در این بین گاهی شاهد این هستیم که نتیجه ساعتها جلسات و تصمیمات برای این رونق و تسهیل از سوی مثلا، یک بانک وتو میشود، اما این دست اقدامات شایسته و هم راستا باسیره اهل بیت (ع) نیست. باید تلاش کنیم تا سیاستها و سیره امامان معصومین را در دستگاههای اجرایی نهادینه کنیم.
استاندار تهران، خاطرنشان کرد: با آسیبهای اجتماعی زیادی نظیر حاشیهنشینی، کودکان کار و خیابان، اعتیاد و امثال آن روبرو هستیم و مقابله با این آسیبها، تنها با اتکا به ایمان و اعتقاد به سیره ائمه مقدور خواهد بود. در نشاط، شادابی، امید و انگیزش و تعمیق آن در جامعه است که میتوان جامعه را به آینده روشن پیش رو نوید داد و در توسعه کشور با انگیزه دوچندان ظاهر شد.
مقام عالی دولت در استان تهران، تاکید داشت: به همه دستگاههای اجرایی استان تکلیف کردیم که در پربار برگزار کردن مراسم دهه کرامت، توجه مضاعف داشته و نسبت به اجرای سیاستهای این حوزه اهتمام داشته باشند.
حجتالاسلام ارزانی دبیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در این نشست اظهار داشت:در نظام مقدس جمهوری اسلامی اگر بخواهید کاری تأثیرگذار انجام دهید تنها الگوی نجات بخش برای جامعه اسلامی مدل اهل بیت است که در آن باید روایات و کلام اهل بیت (ع) را تبدیل به یک مدل کنید و در جامعه عملیاتی کنید.
وی افزود: ۳۴ دستگاه فرهنگی و نمایندگان ۴ اعتاب مقدسه عضو شورای هماهنگی دهه کرامت هستند که سال گذشته هیأت اندیشهورز به پیشنهاد آیتالله ریشهری ایجاد شد تا فعالیتهای این دهه چشمانداز لازم را داشته باشد.
ارزانی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: شورای هماهنگی دهه کرامت دارای ۶ کارگروه است که از سه ماه قبل از این دهه فعالیت خود را آغاز میکنند و بعد از این ایام نیز در جلسهای جمعبندی اقدامات خود را ارائه میکنند.