برداشت ۳۹هزار تن جو در تربت جام
با پایان یافتن فصل برداشت جو از ۸هزار و ۵۰۰هکتار مزارع شهرستان تربت جام ۳۹هزار تن جو برداشت شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت:
میانگین برداشت این محصول در سال زراعی جاری از مزارع مستعد بیش از 4تن در هکتار بود.
اصغر خوشخو با اشاره به افزایش ۲۰درصدی تولید این محصول در سال زراعی جاری افزود: افزایش قیمت جو سبب افزایش کاشت این محصول شده و در مقابل کشت گندم به دلیل قیمت کم و محدودیت استفاده از منابع آب در این شهرستان نسبت به سال زراعی گذشته ۱۳درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: در سال زراعی جاری با هدف حمایت از کشاورزان بیش از 3هزار تن انواع کودهای یارانهای در این شهرستان توزیع شد.
خوشخو اظهار داشت: کشت جو در تربت جام دو منظوره است که بخشی از محصول برداشت شده به مصرف دام شهرستان اختصاص مییابد.
شهرستان تربت جام با ۴۵هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی حدود ۱۱هزار بهره بردار بخش کشاورزی دارد.