• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
4 تیر در تهران

مراسم روز جهانی هیدروگرافی برگزار می شود

مراسم روز جهانی هیدروگرافی ۴ تیرماه به میزبانی سازمان بنادر و دریانوردی و با حضور مسئولان، مدیران، کارشناسان و دست اندرکاران هیدروگرافی کشور در در سالن آمفی تئاتر این سازمان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان بنادر و دریانوردی؛ علیرضا خجسته مدیر کل حفاظت و ایمنی دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام این خبر، به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۰۵ میلادی مبنی بر " ارتقای ایمنی دریانوردی به ویژه در مناطقی با شرایط ناوبری بین المللی و یا در مناطق آسیب پذیر یا حفاظت شده دریایی با همکاری سازمان بین المللی هیدروگرافی" اشاره کرد و اظهار داشت: در این قطعنامه، سازمان بین المللی هیدروگرافی بر برگزاری روز جهانی هیدروگرافی با هدف معرفی شایسته فعالیت‌های این سازمان در تمامی سطوح و افزایش پوشش اطلاعات هیدروگرافی در سطح جهان تاکید کرده است.
وی افزود: روز ۲۱ ژوئن مقارن با ۳۱ خرداد ماه، با هدف افزایش آگاهی همگانی در خصوص نقش مهم هیدروگرافی در زندگی هر فرد، به عنوان روز جهانی هیدروگرافی نام گذاری شده و به همین منظور هر ساله مراسمی برای بزرگداشت این روز توسط سازمان بین المللی هیدروگرافی و کشور‌های عضو این سازمان برگزار می‌شود.
رئیس دبیرخانه کمیته ملی هیدروگرافی افزود: سازمان بین‌المللی هیدروگرافی (IHO) بر این باور است که هیدروگرافی می‌تواند اساس توانمندی تمامی فعالیت‌های بشر در سطح، زیر سطح و یا بستر دریا و یک عامل غیر قابل انکار در پایش و نظارت، مدیریت و حاکمیت شایسته و مناسب در دریا‌ها و آبراهه‌ها باشد.
مدیر کل حفاظت و ایمنی دریانوردی، شعار روز جهانی هیدروگرافی در سال ۲۰۱۹ میلادی را " اطلاعات هیدروگرافی عامل ارتقای دانش دریایی " عنوان کرد و گفت: سازمان بین المللی هیدروگرافی، همانند سال‌های گذشته، ارائه طیف گسترده‌ای از فرصت‌ها جهت معرفی کار هیدروگرافی و خدمات ارائه شده توسط دفاتر ملی هیدروگرافی، متخصصین، جامعه علمی و ذینفعان این صنعت را دنبال می‌کند که این رویکرد، حمایت از ایمنی دریانوردی، حفاظت از محیط زیست دریایی، مدیریت مناطق ساحلی، زیرساخت‌های داده‌های مکانی دریایی، دفاع و حفاظت، اکتشاف منابع و سایر اجزای اقتصادی دریامحور را در بر می‌گیرد.
خجسته با بیان اینکه روز جهانی هیدروگرافی ۲۰۱۹ مصادف با نود و هشتمین سالگرد تأسیس سازمان بین المللی هیدروگرافی است، افزود: در این رویداد سازمان بین‌المللی هیدروگرافی و ۸۹ کشور عضو این سازمان مجدداً بر تعهد خود مبنی بر افزایش آگاهی در زمینه اهمیت هیدروگرافی و ادامه هماهنگی با فعالیت‌های این مجموعه به ویژه از طریق حفظ و نشر استاندارد‌های بین المللی مربوطه، فراهم کردن ظرفیت سازی و کمک به کشور‌هایی که نیازمند پیشرفت در خدمات هیدروگرافی تاکید می‌کنند.
رئیس دبیرخانه کمیته ملی هیدروگرافی گفت: "تشویق و ترغیب به جمع آوری و کشف داده‌های جدید هیدروگرافی از طریق فناوری‌های نوظهور" و " حصول اطمینان از حداکثر امکان دسترسی به داده‌ها از طریق توسعه زیرساخت‌های داده‌های مکانی دریایی در سطح ملی و منطقه‌ای" از دیگر برنامه‌های آی. اچ. او و سایر اعضای این سازمان خواهد بود.
مدیر کل حفاظت و ایمنی دریانوردی با تاکید بر اینکه در حال حاضر تنها عمق ۱۰ درصد از مجموع دریاها، اقیانوس‌ها و آبراهه‌های جهان به صورت مستقیم اندازه‌گیری شده است، گفت:: آمار و ارقام سازمان بین المللی هیدروگرافی حاکی از آن است که حداقل ۵۰ درصد آب‌های سواحل جهان یا مورد عمق سنجی قرار نگرفته اند و یا به طور ناقص آبنگاری شده اند.
بنابر اعلام خجسته، سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان رئیس کمیته ملی هیدروگرافی و به نیابت از جمهوری اسلامی ایران عهده دار پیگیری مسئولیت‌های مرتبط با آن سازمان بین المللی هیدروگرافی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)