پخش زنده
امروز: -
امام جمعه اراک: گود زورخانه باید محلی برای ترویج الگوهای دینی به منظور هدایت نوجوانان و جوانان باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آیت الله دری در حاشیه برگزاری همایش پهلوانی و زورخانه ای استان مرکزی گرامیداشت ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی در زورخانه متقین اراک، گفت: گود زورخانه باید میعادگاه عشق و دلدادگی به خداوند و ائمه اطهار(ع) بوده و محلی برای ترویج الگوهای دینی به منظور هدایت نوجوانان و جوانان باشد.
وی افزود: در کنار صیانت از اعتقادات مذهبی دینی در ورزش زورخانه ای باید برخی از مسائل آن به شکل نو و تأثیرگذار در عصر امروز شکل بگیرد و فضاهای ورزشی که مرتبط با اعتقادات مذهبی دینی و مردم است توسعه پیدا کند و نقاط ضعفی که موجب تضعیف آن میشود را برطرف کرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: خیران در ساخت چنین فضاهایی که میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی تأثیرگذار باشد می طلبد که همت گمارند.
آیت الله دری افزود : ورزش زورخانه ای آنقدر با عظمت و معنادار است که حتی باید دانشگاه ورزش باستانی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه زورخانه باید کانون قرآن و دین و میعادگاه عشق خدا باشد و ورزشگاهها باید عبادتگاه باشند افزود : جوانان ما در معرض تهاجم عظیم فرهنگی هستند. لازم است شرایطی به وجود آید که جوانان ما به خوبی ترفندهای تهاجمی دشمن را درک کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ورزش زورخانه ای استان مرکزی از شرایط مطلوبی برخوردار است و نونهالان، نوجوانان و جوانان ورزشکار این رشته برای استان افتخارات بسیار کسب کرده اند.
کریمی با اشاره به اینکه ورزش پهلوانی و زورخانه ای در استان با کمبود فضا مناسب روبهرو است، افزود: با پیگیری هایی که از طریق وزارت ورزش به عمل آمده و هماهنگیهای صورت گرفته قرار است با مساعدت وزیر ورزش و جوانان زورخانه مدرن بزرگ و استاندارد که قابلیت برگزاری مسابقات کشوری و حتی بین المللی و برون مرزی را داشته باشد، در مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک ساخته شود.
وی ادامه داد: کارهای مقدماتی این طرح در دست اجرا است و قرار شده که ۷۰ درصد از تامین اعتبارات این پروژه از طریق وزارت ورزش و جوانان و ۳۰ درصد از طریق استان مرکزی توسط اداره کل ورزش و جوانان و خیران تامین شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود : قطعاً این مهم گامی موثر در راستای ارتقای سطح ورزش پهلوانی و زورخانه ای استان است تا شاهد کسب افتخارات بیشتر جوانان و نوجوانان استان مرکزی در عرصه این ورزش باشیم.
رییس هیات ورزش پهلوانی و زورخانه ای استان مرکزی نیز گفت: ترویج منش پهلوانی در جامعه میتواند بازدارنده از بسیاری آسیبهای اجتماعی باشد، چرا که در ذات این ورزش ایثار، مروت، مردانگی، جوانمردی و تمام خصلتهای خوب انسانی نهفته است.
همتی افزود : به دنبال این هستیم تا نونهالان، نوجوانان و جوانان را در استان مرکزی با ورزش پهلوانی و زورخانه ای که با دین و مذهب ما مرتبط است، بیش از پیش آشنا کنیم.
در حال حاضر هزار و 400 ورزشکار در 18 زورخانه سطح استان به فعالیت در این رشته ورزشی مشغول هستند.