خبرهایی از بنیاد شهید؛
فرایند احراز ایثارگری به زودی الکترونیکی میشود
رییس بنیاد شهید: با زیرساختهای فنی، در سامانه الکترونیکی بنیاد فرایند احراز ایثارگری تا مهرماه سال جاری کاملاً الکترونیکی میشود
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، حجتالاسلاموالمسلمین سید محمدعلی شهیدی در نشست شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فرا رسیدن سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و گرامیداشت روز بسیج اساتید گفت: شهید چمران به عنوان نابغهای علمی، عارف، مدیری شایسته و پایهگذار حرکتهای رهاییبخش سرزمینهای اسلامی فلسطین و لبنان الگویی تمامعیار برای اساتید و دانشگاهیان ایران اسلامی است.
وی با تاکید بر ضرورت مقاومت در برابر توطئههای آمریکا در جنگ اقتصادی و اعمال جنگ روانی علیه ملت ایران گفت: اساتید بسیجی دانشگاه با علم، ایمان و روحیه ایثارگری خود میتوانند نقش برجستهای در افزایش توان و بهکارگیری علوم و فنون برای مقابله با تحریمهای اقتصادی دشمنان داشته باشند.
نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به گزارش ارائه شده توسط مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد در خصوص فعالیتهای این اداره کل، ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در آن مجموعه و رسیدگی به بیش از ۵۷۰۰ پرونده در کمیسیون مرکزی احراز در طی سال گذشته گفت: رسیدگی سریع به تقاضاها و احقاق حقوق ایثارگران و همچنین رعایت دقیق قوانین و مقررات در احراز ایثارگری آنان از مهمترین موضوعاتی است که در فرآیند احراز ایثارگری باید مورد توجه مسوولان و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه از ۱۵۰۰ پرونده دریافتی از ستاد کل نیروهای مسلح که مربوط به بند الف ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه و رزمندگان دارای سابقه مجروحیت و فاقد مدارک بالینی هستند، بیش از ۶۰۰ مورد آنها در کمیسیون احراز تأیید شده است گفت: در مورد بقیه این پروندهها هم بهزودی تصمیمگیری و در کمیسیون پزشکی تعیین درصد میشود.
معاون رییس جمهور تأکید کرد: با توجه به محدودیت زمانی در قانون برنامه ششم توسعه ضرورت دارد هرچه سریعتر با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح مابقی درخواستها هم جمعآوری و مورد رسیدگی قرار گیرد.
حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی بر الکترونیک کردن فرایند تشکیل پرونده و احراز ایثارگری تأکید کرد و گفت: بر اساس مطالعات و برنامهریزی صورت گرفته و با توجه به زیرساختهای فنی ایجاد شده در سامانه الکترونیکی بنیاد تا مهرماه سال جاری فرایند احراز ایثارگری کاملاً الکترونیکی میشود.
وی ضمن بیان اینکه تمامی پروندههای احراز شهدا و جانبازان مدافع حرم تعیین تکلیف شدهاند، در خصوص کارتهای ایثارگری گفت: تاکنون برای بیش از ۶۱۵ هزار نفر از ایثارگران کارت شناسایی ایثارگری صادر و تحویل خانوادهها شده است و ۳۰۰ هزار نفر از افراد باقیمانده نیز باید هرچه سریعتر نسبت به تکمیل فرم الکترونیکی درخواست کارت ایثارگری اقدام کنند تا کارتهای جدید برای آنان صادر شود.
آغاز مصاحبه شغلی متقاضیان استخدام در بنیاد شهید از ۳ تیر
مصاحبه شغلی از شرکتکنندگان ششمین آزمون فراگیر دستگاههای اجرایی کشور که برای استخدام در بنیاد شهید و امور ایثارگران از سوی سازمان جهاد دانشگاهی معرفیشدهاند از ۳ تا ۲۴ تیر ۱۳۹۸ انجام میشود.
اداره کل توسعه و منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در اطلاعیهای به نقل از سازمان جهاد دانشگاهی اعلام کرد: معرفیشدگان باید جهت اطلاع از برنامه زمانبندی مصاحبه شغلی با اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مربوطه یا با شماره تلفن ۴۲۵۸۱۴۶۹-۰۲۱ تماس بگیرند و در روز تعیینشده با اصل مدارک ذیل به تهران، خیابان کریمخان زند، مابین حافظ و عضدی شمالی، پلاک ۱۶۱، مرکز آموزش کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران (کانون ارزیابی) مراجعه کنند.
مدارک موردنیاز برای مصاحبه استخدامی داوطلبان ششمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور جهت استخدام در بنیاد شهید و امور ایثارگران به این شرح است:
۱- مدرک زبان انگلیسی معتبر (TOLIMO، MSRT، TOFFEL، IELTS)
۲- برگزیدگان علمی دانشجویی: داوطلبانی که دارای رتبه اول در مقطع تحصیلی میان دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود هستند، باید کارنامه تحصیلی خود را که رتبه داوطلب در آن ذکرشده و یا گواهی معتبر از دانشگاه در روز مصاحبه ارائه کنند. همچنین ارائه گواهی معتبر برای برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی ضروری است.
۳- گواهی چاپ مقاله یا ارائه مقالات علمی - پژوهشی (داخلی و خارجی)، علمی - ترویجی (داخلی و خارجی) مقالات چاپشده در کنفرانسها و همایشهای معتبر ملی نمایه شده در (ISC و CIVILICA) و همایشهای بینالمللی
۴- کتاب تألیفی و یا ترجمه.
۵- ثبت اختراع: گواهی ثبت اختراع مورد تأیید مراجع ذیصلاح (سازمان ثبتاسناد و املاک کشور و با بنیاد ملی نخبگان).
۶- کسب مقام در جشنوارههای علمی و یا هنری، کسب مقام در المپیادهای علمی، جشنوارههای معتبر علمی (خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی و فارابی) و فناوری، هنری، فرهنگی و ادبی، دینی، رسانه، کودکان و نوجوانان، زنانه دولت و نهادها، سینمایی
۷- گواهینامه بینالمللی کاربری رایانه (ICDL) از مراکز و مؤسسات تأیید صلاحیت شده توسط سازمان اداری و استخدامی کشور
۸- داشتن مدرک معتبر نرمافزار تخصصی مرتبط با شغل.
تشریح فعالیتهای کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور
مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور به تشریح فعالیتهای این کمیته در سال ۱۳۹۷ پرداخت.
خداکرم کولیوند رییس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور با بیان اینکه این کمیته با تلاشهای صورت گرفته در طی سال ۱۳۹۷ عملکرد مثبتی داشته است افزود: این کمیته با حضور نمایندگان ۱۴ دستگاه مشمول قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت و بر اساس تقویم اجرایی خود اقدام به برگزاری ۱۰ جلسه منظم ماهانه کرده است.
وی گفت: این کمیته در سال گذشته با مباحث زیادی درباره مناسبسازی روبرو بود و در ابتدا اقدام به تدوین آییننامه اجرایی ماده ۳ قانون جدید حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت کرد و با پیشنهاد این آییننامه به کمیسیون ویژه تدوین در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گام بسیار خوبی در زمینه مناسبسازی برداشت.
کولیوند افزود: «پیشنهاد برخی نکات تخصصی فنی به دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور جهت ارائه به کمیته فنی_تحقیقاتی ستاد»، «شناسایی موردی وظایف قانونی دستگاهها و کشف چالشها و خلأهای موجود در زمینه تحقق مناسبسازی در دستگاهها مانند وزارت خانههای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش» و «طرح مباحث حقوقی مناسبسازی خودرو برای جامعه هدف و بازدید از شرکتهای پارس خودرو و سایپا و انعکاس نتایج بررسی در آییننامه اجرایی ماده ۳ قانون جامع حمایت از معلولان» بخشی از اقدامات هستند.
رئیس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور افزود: از دیگر اقدامات انجام شده میتوان به «بررسی موضوع مناسبسازی مجتمعهای خدمات رفاهی و گردشگری بینراهی برای بهرهمندی جانبازان و معلولان»، «بررسی ابعاد حقوق بهرهمندی افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی از سفرهای ایمن هوایی بدون دغدغه و انعکاس به سازمان هواپیمایی کشور»، «احصاء شرح وظایف دستگاههای اجرایی از خلال قانون جدید حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت» و «بررسی پیشنهاد دفتر فنی و برنامهریزی عمرانی وزارت کشور درباره تخصیص شعبهای از شعبات قضایی جهت رسیدگی به موارد مشمول تبصره ۳ ماده ۵ قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ و تهیه پاسخ» اشاره کرد.
مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به برنامه این اداره کل مبنی بر برگزاری ۱۱ جلسه منظم ماهیانه کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور در سال جاری، اظهار امیدواری کرد عملکرد این کمیته نسبت به سال گذشته روند پرثمرتری را داشته باشد.
آغاز ثبتنام اینترنتی مقاطع اول و دوم متوسطه مدارس شاهد
اداره کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در اطلاعیهای به نقل از اداره کل شاهد و ایثارگران وزارت آموزشوپرورش از آغاز ثبتنام اینترنتی پایه هفتم و پایه دهم مدارس شاهد در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: ثبتنام پایههای هفتم و دهم متوسطه آغازشده و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت. بدیهی است گروههای ایثارگری متقاضی ثبتنام در مدارس شاهد میتوانند تا پایان زمان ذکرشده نسبت به ثبتنام خود اقدام نمایند، لذا به همه خانوادههای دانش آموزان شاهد و سایر گروههای ایثارگری ورودی دورههای اول و دوم متوسطه در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ توصیه میشود تا قبل از پایان مهلت زمان مذکور به سامانه ثبتنام مدارس شاهد به آدرس www.saja.medu.ir مراجعه و نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: ثبتنام پایه هفتم دوره اول متوسطه، از ۱ تا ۱۴ تیرماه ۱۳۹۸ و پایه دهم دوره دوم متوسطه از تاریخ ۵ الی ۲۱ تیرماه ادامه خواهد داشت. ثبتنام از دانش آموزان میانپایه مدارس شاهد نیز در مردادماه انجام میشود.
همه دفاتر و مناطق بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور آماده ارائه راهنماییهای لازم به خانوادههای شاهد و ایثارگر در زمینه ثبتنام مدارس شاهد هستند.
تأکید حجت الاسلام والمسلمین شهیدی بر برگزاری به موقع مجامع شرکتهای تابعه حسب مقررات
نماینده، ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر برگزاری به موقع و دقیق مجامع شرکتهای تابعه بنیاد مطابق قوانین و آیین نامههای مربوطه تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی شهیدی در بازدید از اداره کل امور اقتصادی و مجامع بنیاد از نزدیک در جریان نحوه رسیدگی به گزارشهای حسابرسی و وضعیت مالی مجموعههای تابعه بنیاد قرار گرفت.
معاون رییس جمهور پس از این بازدید در جمع مسوولان و کارشناسان این اداره کل بر برگزاری به موقع و دقیق مجامع شرکتهای تابعه بنیاد مطابق قوانین و آیین نامههای مربوطه تأکید کرد و گفت: موضوع مهم با توجه به شرایط کشور توسط مقام معظم رهبری در شعار سال که «رونق تولید» است بیان شده و همه اهتمام مجموعههای اقتصادی و تولیدی باید در این جهت قرار گیرد.
وی با تشریح الزامات رونق تولید در ابعاد مختلف افزود: بکارگیری نیروهای جوان و خوشفکر جامعه ایثارگری میتواند در رونق فعالیتها و خلق ایدهها و ابتکارات جدید مؤثر باشد و در کنار تلاش برای توسعه فعالیتها باید به راهکارهای افزایش بهرهوری و سودآوری شرکتها توجه کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت شفافسازی در اجرای تمام امور شرکتها گفت: یکی از نکاتی که باید در همه مجموعههای وابسته به بنیاد مدنظر باشد موضوع چابکسازی است. همچنین نظارت بر تمام زیرمجموعهها باید بهصورت مستمر صورت بگیرد تا شاهد بهترین عملکرد و همچنین ارائه بهترین خدمات به ایثارگران که از بهترین افراد جامعه هستند، باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در مورد گزارش ارائه شده از فرایند تسویه شرکت سرمایه گذاری آیت ایثار نیز خاطرنشان کرد: خوشبختانه سود سهام این شرکت به جانبازان استان کرمانشاه پرداخت شده و موضوع واگذاری سهام به جانبازان عضو شرکت آیت ایثار اصفهان باید در اسرع وقت انجام شود.