پخش زنده
امروز: -
استاندار تهران گفت: همه امور را نباید به تنهایی به دولت محول کرد واز توان بخش خصوصی نیز باید در امنیت غذایی بهره بگیریم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما در مراسم نکوداشت روز جهانی امنیت غذایی، انوشیروان محسنیبندپی، افزود: غذا به میزان کافی باید در دسترس همه جامعه قرار گیرد، برخی از دهکهای جامعه ما به میزان کافی از کالری لازم در طول روز برخوردار نیستند و همین موضوع موجب فقر غذایی انها شده است.
محسنیبندپی، افزود: کمبود ریزمغزها و ویتامینهای مختلف در سبد غذایی باعث بیماریها وفقر اهن؛ روی وکلسیم و ویتامینهای D و E شده است.
وی ادامه داد: قانون برنامه پنجم توسعه به لزوم نظارت بر سموم در حوزه کشاورزی تاکید کرده تا در صورت فقر دانش کشاورزان، این مسئله باعث آسیب برای مواد غذایی نشود.
استاندار تهران، خاطرنشان کرد: بنا به توصیه سازمان جهانی بهداشت و فائو باید به امنیت غذایی توجه کنیم و آن را در تصمیمسازیهای خود در دستور کار قرار دهیم.
استاندار تهران گفت: علم، دانش و فناوری میزان بهرهوری را در کشاورزی افزایش داده و باید در رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت در این حوزه اقدام کنیم.
محسنیبندپی در پایان نیز تاکید کرد: همکاری بینبخشی در این حوزه از امور مهمی است که باید همه دستگاهها اعم از استاندارد، جهاد کشاورزی، مجلس، بخش خصوصی و سایر عرصهها به صورت همافزا نسبت به این مهم اقدام کنند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امنیت غذا ودارو در سیاستهای اقتصاد مقاومتی وجود دارد واین از وظایف اصلی نظام است.
فولادگر با اشاره به این که در زمینه تولید مشکلاتی وجود دارد افزود: از الزامات رونق تولید کیفیت است که اگر نباشد سرمایه گذاری دراین بخش مفید نخواهد بود.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی هم در سخنانی گفت: از نظر کمی وکیفی باید در زمینه مواد غذایی مورد نیاز مردم کار کنیم.
افضلی افزود: در برنامه ششم توسعه بحث محصولات تراریخته خیلی داغ بود که ایا مصرف شود یا نه؛ در نهایت مطرح شد اگر مصرف شود باید بر چسب داشته باشد وکیفیت مواد غذایی را تامین کنیم.