مدير کل غله استان يزد در این نشست بر همکاری همه دستگاههای ذیربط در خصوص بهبود کیفیت نان استان یزد تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز یزد، مدير کل غله استان يزد ارائه گزارش عملکرد دستگاههاي مربوطه دراجراي سند بهبود کيفيت نان و عدم مصرف سبوس در نانوايي ها را ازجمله دستورات کارگروه بهبود کيفيت نان استان یزد اعلام کرد. پايدار ارائه گزارش مستند فعاليت ارگانها طي سه ماهه اول سال ، اطلاع رساني در مورد کيفيت نان خوب به مردم و فرهنگ سازي در مورد عدم مصرف سبوس از جمله دیگر مباحث این جلسه برشمرد.