پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: برای رفع مشکل کمآبی استان تاسیسات جدید آب شیرینکن به ظرفیت ۶۰ هزار متر مکعب اجرا می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عبدالحمید حمزهپور در جمع خبرنگاران با اشاره به دو دهه خشکسالی در کشور و استان بوشهر بیان کرد: سال آبی 97-96 شاهد کمترین بارش باران بودیم که در ۵۰ سال گذشته بی سابقه بود و تاثیر منفی بر تامین آب آشامیدنی استان بوشهر داشت.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر خارج از استان است افزود: ۶۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد ، ۲۵ درصد از خط آبرسانی کازرون و بقیه از چاهها و شیرینسازی آب دریا تامین میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت : اکنون دو مرکز آب شیرینکن در کنگان و بوشهر با ظرفیت ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانهروز در مدار تولید قرار دارد که ۸ درصد از آب استان بوشهر را تامین میکند.
وی از اجرایی شدن تاسیسات جدید آب شیرینکن در شهرهای مختلف استان بوشهر خبر داد و گفت: در حال حاضر چند آب شیرین کن به ظرفیت ۶۰ هزار متر مکعب در استان بوشهر در حال اجرا است که با بهرهبرداری از آنها ظرفیت تولید آب در آبشیرینکنهای استان بوشهر از ۸ به ۴۰ درصد افزایش مییابد.
حمزهپور با اشاره به اینکه عملیات اجرایی طرح آب شیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر آغاز شده است گفت: مرحله سوم طرح ۱۰ هزار متر مکعبی بوشهر و ۱۵ هزار متر مکعبی شهرهای وحدتیه، دالکی، آبپخش و سعدآباد آغاز شده است.
وی از آغاز دو طرح آبشیرین کن در عسلویه و تنگستان به ظرفیت هر کدام پنج هزار مترمکعب و طرح آب شیرینکن ۱۷ هزار متر مکعبی برازجان در ساحل بوشهر خبر داد و افزود: بهزودی پیمانکار و سرمایهگذار این طرحها تعیین میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: با اجرای این طرحها میزان شیرینسازی آب دریا برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر به ۹۰ هزار مترمکعب در روز خواهد رسید.
وی از وارد مدار شدن مرحله نخست آب شیرینکن بوشهر خبر داد و گفت: طرح ۱۰ هزار متر مکعبی آب شیرینکن بوشهر در حال اجرا است که ۵ هزار متر مکعب آن اواسط تابستان امسال و ۵ هزار متر مکعب دیگر پاییز وارد مدار تولید میشود.
حمزهپور یکی از مشکلات آبرسانی استان بوشهر را فرسودگی شبکهها عنوان و اضافه کرد: بازسازی و نوسازی شبکههای آب استان در دستور کار قرار دارد.