مزایای مصرف پای مرغ
پای مرغ منبع تامین بسیاری از ویتامین های مورد نیاز بدن
فرهنگ سازی در زمینه مصرف پای مرغ به ایجاد صنایع تبدیلی و اشتغال کمک می کند.
یک شب که خونه ی برادرم مهمون بودیم ، همه مون از طعم و مزه ی قورمه سبزی خانم برادرم تعریف کردیم . خانم برادرم گفت : از وقتی فهمیدم پای مرغ سرشار از کلسیمه داخل اکثر غذاها یک مقدار آب پای مرغ می ریزم .
وقتی آمدیم خونه تو گوگل سرچ کردم : "پای مرغ و کلسیم " و به اینجا رسیدم.
بهترین درمان برای راشیتیسم (نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان
جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
جایگزین برای قرصهای غضروف ساز
کمک به رشد کودکان و نوجوانان
بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
ترمیمکننده شکستگی استخوان
بهبوددهنده کمردرد یا دیسک کمر
از همون روز تصمیم گرفتم منم به طور مرتب از آب پای مرغ در غذاها استفاده کنم.
طبق تحقیقات انجامشده «پای مرغ» حاوی بسیاری از پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست، به همین جهت افرادی که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی (ناشی از کمبود کلسیم)، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم هستند را میتوان با استفاده از این ماده غذایی درمان کرد.
پژوهشگران دریافتند که پای مرغ در کاهش فشارخون مفید است، مطالعه اخیر دانشمندان پزشکی حاکی از آن است که 4 نوع پروتئین در پای مرغ وجود دارد که نقش مهمی در کنترل فشارخون دارد. متخصصان در یک مطالعه علمی که در مجله تیم کشاورزی و مواد غذایی آمریکا منتشر شد، با خوراندن پروتئین کلاژن به موشها که از پای مرغ استخراج شده بود به این نتیجه رسیدند که فشارخون آنها به طرز قابلتوجهی کاهش یافته بود.
ژلاتین برای سلامتی مفصل
یکی از مزایای باورنکردنی سوپ تهیهشده از پای مرغ که در سرکه خیسانده شده باشد وجود مقدار زیادی ژلاتین در آن است، ژلاتین شکل پختهشده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل میدهد، بنابراین وقتی آن را مصرف میکنید در واقع در حال بدنسازی هستید، ژلاتین تأمینکننده گلیسین وآمینواسیدی است که غضروفهای سالم را افزایش میدهد و نهایتاً به اجتناب از درد مفصل کمک میکند.
سوپ پای مرغ تراکم استخوان را افزایش میدهد.
کلسیمی که از استخوانها وارد سوپ میشود آماده جذب در بدن شما میباشد و سلاح کاملی در مقابل پوکی استخوان یا هر نوع استخوانهای ضعیف است. همچنین در بیماری استئوآرتریت (یک بیماری مفصلی تحلیل رونده است که به طور معمول در افراد مسن دیده میشود و در زنان شایعتر از مردان میباشد) مصرف سوپ پای مرغ در کنار ورزش و نرمش بسیار توصیه شده است. عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین دی، آ، کلسیم، فسفر، منیزیم واسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف ها کمک میکند.
به هضم غذا کمک میکند
با وجود دیگر مزیت ژلاتین، سوپ استخوان به بدن شما کمک میکند که غذاهایی همچون شیر، گوشت و حبوبات را به طور موثرتری هضم کند.
با استرس مبارزه میکند
مصرف ژلاتین، کورتیزول اضافی که در اثر استرس تولید میشود را خنثی میکند، میتواند خواب را بهبود بخشد و حافظه و یادگیری را بهتر کند.
درمان افسردگی با پای مرغ
پای مرغ را چه ماشینی و چه محلی (اگر مرغ محلی باشد بهتر است) تمیز بشویید. بدون اینکه در آب جوش زده، پوست زرد رنگ آن را پاک کنید، پای مرغ را خوب بشویید و روی آتش کباب کنید و بخورید، مد نظر داشته باشید که فقط ناخنهای آن را بکنید و انگشتان باید باشد، چندین بار در روز انجام دهید، به فاصله یک هفته میبینید که چه جادویی میکند. مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن بسیار موثر در درمان افسردگی و اضطراب میباشد. این روش نه شیمیایی هست و نه اثرات جانبی دارد.
پای مرغ برای کودکان هم مفید است.
بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح ارتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپهای مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه میکنند، مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین D برای کودکان، جوانان و بزرگسالان میباشد! پای مرغ سرشار از مواد غضروف ساز است و به مراتب موثرتر و مفیدتر از قرصهای غضروفی آمریکایی و اروپایی است.
در واقع پای مرغ دارای «سولفات کندروئتین» است، به جلوگیری و ترمیم نکروز، پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک می کند.
قلم پای مرغ سرشار از مواد خون و آهن ساز است، از پوکی استخوان جلوگیری می کند و همچنین خواص معجزهآسایی در درمان آرتروز دارد
عصاره پای مرغ اگر همراه با کمی پیاز پخته شود، کلسیم آن به بیشترین مقدار میرسد.
افراد مبتلا به بیمارهای قلبی، چربی خون و کلسترول بالا باید از مصرف پای مرغ خودداری کنند و یا اینکه بعد از تهیه چربی آن را بگیرند.
خوشبختانه یه کارگاه تو شهرستان کوهدشت در استان لرستان هم هست که پای مرغ تولید می کنه رشیدی مسئول این کارگاه گفت: سالانه 3 هزار و 600 تن پای مرغ در لرستان تولید میشه و ما ظرفیت فرآوروی 8 تن ازاونها رو را در روز داریم اما الان با یک چهارم ظرفیت یعنی روزانه 2 تن کار خود را برای فرآروی و انجماد و بسته بندی کار می کنیم.
بسته های فرآوری شده در قالب 4 تا 5 کیلویی در یک پک 20 کیلویی بارگیری و به مقصد کشور چین می روند .
این کارگاه تا کنون برای 18 نفر شغل ایجاد کرده و اگر مردم و کشتارگاههای استان همکاری کنند این کارگاه رونق پیدا کرده و تا 30 نفر هم می تونه ایجاد شغل کنه
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: 130 واحد صنعتی مرغ گوشتی با ظرفیت 13 میلیون جوجه ریزی در یک دوره سه ماهه در استان وجود دارد که اینها می تونن 4 دوره جوجه ریزی داشته باشن
جعفر پور گفت: 11 کشتارگاه صنعتی فعال نیز در استان ما فعال است که 30 هزارقطعه در ساعت ظرفیت کشتار دارن
اما این همه ظرفیت همانطور که گفته شد تنها باعث ایجاد یک کارگاه و 18 نفر اشتغال شده ، و این یعنی به گفته مسولان خرید پای مرغ توسط دلالان خارج از استان و ایجاد اشتغال خارج از استان محروم ما ....
فرهنگ سازی در زمینه مصرف پای مرغ و اهمیت آن هم می تونه به رشد صنایع تبدیلی درلرستان کمک کنه..
نویسنده: خانم مهناز رحمانی مهر
ویراستار: علی مرادی کاکاوندی