پخش زنده
امروز: -
شاخص های بورس تهران، دلار و سکه در سال 1397 به ترتیب بازدهی نزدیک به ۸۰ ، ۱۶۰ و ۱۸۰ درصدی را تجربه کردند. موضوعی که پس از یک سال پرتلاطم ذهن سرمایهگذاران را درگیر کرده است که سرنوشت بازارها در سال 98 چگونه خواهد بود.
پژوهش خبری صدا وسیما: شاخص های بورس تهران، دلار و سکه در سال 1397 به ترتیب بازدهی نزدیک به ۸۰ ، ۱۶۰ و ۱۸۰ درصدی را تجربه کردند. موضوعی که پس از یک سال پرتلاطم ذهن سرمایهگذاران را درگیر کرده است که سرنوشت بازارها در سال 98 چگونه خواهد بود. اگرچه با شروع سال 98 و اوایل اردبیهشت بورس تهران بازدهی بیش از10 درصدی برای سرمایه گذاران بهمراه داشت اما همچنان سوال اساسی این است که آیا بورس امسال، همانند سال گذشته از رشد احتمالی دیگر بازارها جا خواهد ماند یا از این بازارها پیشی خواهد گرفت ؟ اگر انتظار برای رشد سهام وجود دارد کدام صنعت یا نماد کمترین ریسک و بیشترین بازدهی را برای سرمایهگذاران به همراه خواهد داشت؟ یا در نگاه دقیقتر پرتفوی سرمایه گذاران شامل چه نمادهایی باشد ؟
برهمین اساس همگام با بورس، متغیرهای کلان اقتصادی و همچنین رویه آتی بازارهای مختلف مانند ارز، مسکن، بازارهای جهانی و دیگر بازارها در « ششمین همایش چشمانداز اقتصاد ایران در سال ۹۸» ، و « هشتمین همایش سیاستهای پولی و چالشهای بانکداری و تولید» با حضور مسئولان، اقتصادانان و فعالان بازارهای مالی و پولی مورد بررسی قرار گرفت و بهزاد بهمن نژاد کارشناس مسایل مالی و بورس در بخش بازار سهام با بررسی بازی سازهای اصلی بورس 98 و پاسخ به پرسش اصلی درباره روند آتی بورس معتقد است سال 98 سال پرداختن به جزئیات است که در آن پیروی از روندهای عمومی نمی تواند استراتژی کارآمدی برای سرمایه گذاری در سهام باشد. همچنین با توجه به متغیرهای رفتاری اثرگذار بر بهای سهام، سناریوهای مختلف نسبت قیمت بر درآمد بازار بررسی شد و با تاکید بر ظرفیت های عمومی سهام، بورس برنده تاریخی بازارها با نگاه بلندمدت ارزیابی می شود و تغییر ذائقه سرمایه گذاری با حضور فزاینده سهامداران حقیقی عاملی است که در صورت عدم بروز ریسک جدی می تواند محرک مهمی برای رشد بورس باشد.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری// محمود نانکلی