پخش زنده
امروز: -
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی: احزاب سیاسی میتوانند به عنوان زبان مردم بر فعالیت دستگاهها و مدیران اجرایی نظارت گسترده داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اراک؛ اکرمی در نشست هم اندیشی احزاب سیاسی استان مرکزی گفت: خانه احزاب استان باید به یک جایگاه مطالبه گری در قالب یک ساختار رسمی تبدیل شود.
وی ادامه داد: رونق خانه احزاب مطالبه گری های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، کارگری و حاکمیتی را به سمت و سوی تشکلهای برنامه محور و هدفمند هدایت میکند و از برنامههای تودهای و بدون برنامه جلوگیری میکند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: احزاب سیاسی میتوانند به عنوان زبان مردم بر فعالیت دستگاهها و مدیران اجرایی نظارت گسترده داشته باشند که این مهم رونق و توسعه همه جانبه استان و در نهایت کشور را به دنبال دارد.
اکرمی افزود: بدون شک اگر احزاب و تشکلهای سیاسی به وظایف خود به خوبی عمل کنند، فساد اداری نیز کاهش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: استانداری مرکزی از احزاب سیاسی شناسنامه دار حمایت میکند و نمایندگان خانه احزاب میتوانند در کارگروههای مختلف استانداری حضور مؤثر داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: مدیریت ارشد استان مرکزی هیچ تصمیمی را پشت درهای بسته اتخاذ نمیکند و احزاب سیاسی میتوانند نظرات خود را بیان کنند.
اکرمی در ادامه سخنان خود به نقش مؤثر احزاب در انتخاباتهای مختلف نیز اشاره کرد و گفت: بدون شک تنور انتخابات با کمک احزاب سیاسی شناسنامه دار و فعال گرم میشود، بنابراین خانه احزاب استان از هم اکنون باید به مکانی برای انتقال نقطه نظرات و هم اندیشی فعالان سیاسی تبدیل شود.
وی افزود: تمامی احزاب سیاسی استان مرکزی باید به سمت و سوی خانه احزاب هدایت شوند تا در این خانه ساماندهی و در اداره کل سیاسی استانداری نیز ثبت شوند و تمامی امور اجرایی این احزاب باید از سوی خانه احزاب عملیاتی شود و تنها کار مدیریت ارشد استان در این خصوص نظارت عالیه بر فعالیت منطبق با قانون است.
۲۵۲ حزب و تشکل مجوز دار در کشور فعال است که ۵۴ تشکل شناسنامه دار آن در استان مرکزی فعالیت دارند.
خانه احزاب در استان مرکزی تیرماه سال گذشته بطور رسمی شروع به فعالیت نمود.