به گزارش خبرگزاری صداوسیما / فرماندار رباط کریم بابیان اینکه روزانه هفتادهزار بارترافیکی ازاین بزرگراه عبور می کند گفت : بزرگراه تهران ساوه محوری مهم و حیاتی نه تنها برای شهرهای حاشیه ایی بزرگراه بلکه برای استان تهران و کشور به شمار می رود.
سید مهدی ساداتی افزود : ۸۰ درصد از ارتباطات شهرستان رباط کریم با پایتخت از طریق این بزرگراه میسر می شود اما دریافت عوارض یکسان از همه رانندگان چه بامسافت های طولانی و چه شهرهای حاشیه ایی بصورت یکسان صورت می پذیرد .
رانندگان و اهالی شهرهای رباط کریم / نصیرشهر و پرند شهرستان رباط کریم و نسیم شهر / گلستان و صالحیه شهرستان بهارستان می گویند روزانه یک یا چندبار از عوارضی نخست بزرگراه تهران ساوه عبورمی کنیم .
آنان در ادامه افزودند : با وجودیکه میزان مسافت ما ازعوارضی تا مقصد حداکثر از ۱۰ تا ۱۵کیلومتر تجاوز نمی کند اما مبلغ عوارضی که می پردازیم با دیگر خودروها و مسافت حدود دویست کیلومتری یکسان است .
معاون اداره راهداری استان تهران بااشاره به تجهیزعوارضی نخست بزرگراه تهران ساوه از فناوری دریافت الکترونیکی عوارض از ابتدای امسال گفت : در این روش و بااستفاده از دوربین های هوشمند پلاک خوان رانندگان بدون توقف عوارض خود را می پردازند .
محمدحسن کلهری افزود : برای رفع مشکل رانندگان شهرهای حاشیه بزرگراه قرار است در این فناوری هماهنگی هایی صورت پذیرد تا رانندگانی که روزانه چندبار یا ماهانه ۴۰ بار از عوارضی عبور می کنند مشمول تخفیف در پرداخت عوارض شوند .
وی گفت : فعال شدن سامانه دریافت عوارض براساس پیمایش مسیر راهکاری مناسب برای رانندگان شهرهای حاشیه بزرگراهها و خودروهای مسافربراست و بزودی به آگاهی مردم خواهد رسید .
کلهری با بیان اینکه طرح دریافت الکترونیکی عوارض از اواخر سال گذشته در چهار بزرگراه کشور آغاز شد افزود : رانندگان برای بهره مندی از این فناوری می توانند با ارایه کارت هوشمند ملی و کارت خودرو به نمایندگان این سامانه در بزرگراهها از خدمات پرداخت الکترونیکی عوارض بهره مند شوند .