به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از اسپوتنیک؛ چین روز دوشنبه با انتشار گزارشی هشدار داد بیشتر حملات سایبری علیه شبکه های چینی در سال 2018 از سوی آمریکا رخ داده است و کارشناسان چینی پیش بینی کردند آمریکا در حال آماده شدن برای آغاز یک "جنگ سایبری" تمام عیار است اما پکن آماده انجام یک ضد حمله قدرتمند است.
این اطلاعات در گزارش سالانه تیم فنی واکنش اضطراری شبکه رایانه ای ملی چین در روز دوشنبه منتشر شده است. این تیم اعلام کرد در سال 2018 چهارده هزار سرور در آمریکا به ویروس تروجان یا بوت نت آلوده شدند که بر سه میلیون و 340 هزار رایانه میزبان در چین کنترل دارد و بر اساس گزارش خبرگزاری شینهوآ, تعداد این سرورها با افزایش 90.8 درصدی مواجه شد.
بر اساس این گزارش, سه هزار و 325 آی پی ادرس در آمریکا آلوده به ویروس تروجان سه هزار و 607 وب سایت چینی را آلوده کردند و این رقم در مقایسه با سال 2017, چهل و سه درصد افزایش داشته است.
یک کارشناس نظامی مستقر در پکن که در زمینه امنیت سایبری متخصص است, روز دوشنبه در گفتگو با روزنامه گلوبال تایمز گفت آمریکا جدا از کار گذاشتن ویروس همواره اطلاعات را از پایانه های مشتریان چینی هک می کند و از یک سری اپلیکیشن های انحصاری برای دسترسی و سرقت اطلاعات و تحلیل اطلاعات به دست آمده استفاده می کند.
این کارشناس همچنین گفت افزایش این حملات نشان می دهد آمریکا در حال آماده شدن برای اجرای حملات گسترده سایبری علیه چین است و این روند می تواند به سطح "جنگ سایبری" برسد و این در حالی است که اکنون یک جنگ تجاری بین آمریکا و چین در جریان است و آمریکا می خواهد با این کار مانع از توسعه سریع چین شود.
در این گزارش آمده است کارشناسان اعلام کردند با وجود همه اتهامات مطرح شده ازسوی آمریکا در این باره که چین امنیت سایبری آمریکا را تهدید می کند این خود آمریکاست که بزرگترین مهاجم سایبری محسوب می شود. آمریکا ادعا می کند چین و شرکت های چینی یک تهدید برای امنیت سایبری و امنیت ملی آمریکا محسوب می شوند.
در ماه مارس, شرکت مخابراتی هوآوی اعلام کرد در این باره مظنون است که دولت آمریکا به سرورهای آن حمله کرده است.
کین آن رئیس موسسه راهبرد فضای سایبری چین که در پکن مستقر است در گفتگو با گلوبال تایمز گفت آمریکا که مبدع اینترنت و انجام دهنده حملات سایبری است, از فن آوری در زمینه هک کردن برخوردار است.
پل ناکاسونه که مدیر آژانس امنیت ملی آمریکاست در ماه فوریه اعلام کرد آمریکا در حال حاضر 133 تیم سایبری دارد. او همچنین اعلام کرد انتظار دارد افراد بیشتری به این تیم بپیوندند.
کارشناسان اعلام کردند اما چین همواره برای حملات آمریکا آماده است. آنها در سال 2016 اعلام کردند چین قانونی را در زمینه امنیت سایبری تصویب کرده است که در آن توجه زیادی به حفاظت از امنیت ملی و حریم خصوصی شده است و این قانون سبب ایجاد راه هایی برای مقامات امنیتی به منظور نظارت بر بخش اینترنت در این کشور شده است.
اداره فضای سایبری چین یک قانون جدید را در ماه مه تدوین کرد که در آن آمده است اگر دسترسی به محصولات و خدمات سبب ایجاد اختلال در ساختار اطلاعات کلیدی شود یا دیگر خطرات امنیتی را در پی داشته باشد, باید این موارد به دفتر برررسی امنیت سایبری گزارش شود.
کارشناسان اعلام کردند چین همچنین سیاست هایی را در زمینه امنیت سایبری صادر کرده است از قبیل ممنوعیت استفاده از تجهیزات ساخت آمریکا در برخی مکان های خاص.
ناظران خاطرنشان کردند چین باید روند توسعه فن آوری های اینترنتی را سرعت بخشد و اتکای خود را به فن آوری های اینترنتی آمریکا کاهش دهد. آنها همچنین هشدار دادند "اگر یک جنگ سایبری رخ دهد, آمریکا با پاسخ همه جانبه چین مواجه خواهد شد."