دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس گفت: این جشنواره با هدف برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت در حوزه طراحی مد و لباس و با حضور تولیدکنندگان در عرصه لباس برگزار شده است.
مهناز ترابیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما، افزود: 890 طرح در حوزه های مانتو، لباس کودک، لباس مردانه و لباس های چاپی بچه گانه به سومین جشنواره دانشجویی مد و لباس ارسال شده است که پس از داوری های اولیه 800 طرح انتخاب شد و پس از داوری ها و بررسی های نهایی 100 طرح در جشنواره در معرض دید قرار گرفت.
وی با اشاره به تفاوت سومین دوره از جشنواره نسبت به دوره های قبلی اظهار داشت: برگزاری مسابقه در دو روز با حضور 88 فعال در عرصه لباس ، برگزاری کارگاه ها و همچنین برپایی مسابقه طراحی و تصویرسازی لباس با ایده ای که به دانشجویان داده شد از جمله تفاوت های این دوره از جشنواره است که با حضور صنعتگران و تولیدکنندگان آثار دانشجویان در این مسابقات بررسی می شود.
دبیر اجرایی سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با بیان اینکه برقراری ارتباط با صنعت مهمترین هدف ما در این جشنواره است، گفت: ما تلاش کردیم که آثار دانشجویان در مدت 5 روز مورد بازدید صنعتگران و تولیدکنندگان قرار گیرد تا دانشگاهیان بتوانند بهتر وارد بازار کار شوند.
خلاقیت و الگوی مناسب مهمترین شاخص در جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس
داور سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس گفت: خلاقیت ،دوخت و الگوی مناسب مهمترین شاخصه در ارائه آثار سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس است.
خدیجه کاظمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود: پوشیدگی لباس برای ما یک اصل در سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس است و لباس های ایرانی باید به مسئله هویت و اصالت معنا ببخشد همچنان که خط، زبان ، پرچم و جغرافیای سیاسی، هویت ایرانی را تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه در آثار جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس شاخص هایی وجود دارد گفت: باید هر نقش و نگار متعلق به ایران زمین باشد و 10 فاکتور را برای حضور آثار شاخص در این جشنواره مدنظر قرار دادیم که از جمله آن پوشیدگی لباس، دوخت خوب، تکنیک های مختلف در برش لباس، الگوسازی مناسب و خلاقیت است.
داور سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با بیان اینکه عنصر خلاقیت و دوخت یکی از فاکتورهای مهم در این جشنواره است گفت: آثاری که به این جشنواره ارسال شده، زیاد بوده است و در نهایت پس از بررسی داوران، 100 اثر در این جشنواره در معرض بازدید قرار گرفت.
حضور 30 تولید کننده در عرصه لباس در جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه شریعتی گفت: در سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس 30 تولیدکننده برای تائید آثار دانشجویان در عرصه لباس حضور دارند تا ارتباط بهتری میان دانشگاه و تولید کننده و صنعت برقرار شود.
مرضیه مهندس پور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود: سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با هدف ارتقای سطح پوشش جامعه بویژه در بخش بانوان و با مشارکت همه دانشگاههای دولتی و غیردولتی کشور برگزار شد.
وی افزود: 890 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که با مشارکت صنعت ویژگی های این آثار بررسی و در این نمایشگاه برای نخستین بار به نمایش گذاشته شد.
مهندس پور با بیان اینکه تلاش داریم تا این آثار و این خلاقیت دانشجویان به شغل و کارآفرینی جدید منجر شود گفت: ما در کشور نیازمند آثار ایرانی اسلامی هستیم و این جشنواره می تواند به توسعه آن کمک کند ، همچنین در پی 5 روز برگزاری این جشنواره بخش های آموزشی و کارگاهی برگزار می شود که در آن دانشجویان می توانند طرح و ایده های خود را که در نهایت منجر به تولید لباس می شود، عرضه کنند.
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه شریعتی با بیان اینکه 30 تولیدکننده به نمایندگی از سایر تولیدکنندگان در سطح کشور در این نمایشگاه حضور می یابند تا آثار دانشجویان را بررسی کنند گفت: این تولیدکنندگان طرح های مورد تائید را انتخاب می کنند و ما تلاش داریم تا دانشجویان شخصا بتوانند با تولیدکنندگان در ارتباط باشند و آثار خود را به مرحله تجاری سازی برسانند.