پخش زنده
امروز: -
هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری براساس 4 درصد افت مفید و 1 درصد افت غیرمفید 17 هزار ریال خریداری می شود.
با پیگیریهای به عمل آمده، گندم کارانی که تا 12 خرداد محصول خود را تحویل مراکز خرید شرکت غله دادند مطالباتشان را به مبلغ 1 میلیارد و 759 میلیون ریال دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران ، فصل خرید تضمینی گندم از کشاورزان مازندران از هفته پیش آغاز شد و تاکنون بیش از 13 هزار تن گندم به ارزش 227 میلیارد و 173 میلیون ریال تحویل مراکز خرید شرکت غله شد که با توجه به ثبت اطلاعات محموله های دریافتی در سامانه، در صف انتظار پرداخت قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با بیان این مطلب گفت: با پیگیریهای به عمل آمده گندمکارانی که تا 12 خرداد محصول خود را تحویل مراکز خرید شرکت غله دادند مطالباتشان را به مبلغ 1 میلیارد و 759 میلیون ریال دریافت کردند.
سید محمد جعفری افزود : با پیگیری های صورت گرفته مطالبات سایر گندم کاران مازندرانی نیز به زودی پرداخت خواهد شد.
وی به مراکز خرید تضمینی گندم اشاره کرد و گفت: 23 مرکز شامل 14 کارخانه آرد و سیلو و 9 مرکز تعاون روستایی جهت خرید محصول گندم در استان مازندران پیش بینی و از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری تجهیز گردید.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 به مراکزی که فرآیند خرید گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان را آغاز کردند اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به تناسب برداشت گندم مراکز پاک سیلوی گلوگاه، التپه بهشهر، کارخانه مهر رستمکلا ، سیلوی خالقی قره تپه، سیلوی شهید میرزاپور ، کارخانه آرد ستاک نکا، کارخانه آرد سورک و سیلوی معماریان میاندرود، کارخانه آرد دستاس ساری و کارخانه آرد نمونه جویبار جهت خرید گندم بازگشایی شدند.
جعفری با اشاره به قیمت تضمینی گندم افزود: قیمت پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری براساس 4 درصد افت مفید و 1 درصد افت غیرمفید 17 هزار ریال تعیین شده است.
وی تصریح کرد: خرید تنها از کشاورزانی صورت می گیرد که نام آنها در سامانه پهنه بندی سازمان جهاد کشاورزی ثبت شده باشد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 تاکید کرد: در سالجاری هیچ خرید تضمینی گندم از کشاورزانی که در سامانه ثبت نام نکرده اند انجام نخواهد شد و گندمکارانی که در سامانه مذکور ثبت نام نکردند باید با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستانها نسبت به ثبت سطح زیر کشت گندم خود در سامانه نظام نوین ترویج اقدام کنند.
جعفری افزود: ثبت اطلاعات کشاورزان شامل محل تولید، سطح زیر کشت، برآورد تولید و اطلاعات هویتی کشاورزان در سامانه جامع پهنه بندی در زمان تحویل محصول ضروری است.
وی تاکید کرد: کشاورزان در زمان تحویل محصول، معرفی نامه جهاد کشاورزی، کپی کارت ملی و شماره حساب بانک کشاورزی خود را همراه داشته باشند.