به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ نامزدهای جانشینی «ترزا می» نخست وزیر مستعفی انگلیس در پی برخی افشاگری ها درباره آنان یکی پس از دیگری لب به اعتراف می گشایند و برخی نیز برای مصرف مواد مخدر عذرخواهی می کنند .
«مایکل گوو» سومین نامزد ریاست حزب حاکم محافظه کار و به تبع آن نخست وزیری انگلیس است که برای مصرف کوکایین عذرخواهی کرده است .
گوو که اکنون وزیر محیط زیست انگلیس است ، پیش تر وزیر دادگستری این کشور بود او در جریان مصاحبه با روزنامه «دیلی میل» درباره برنامه های خود در صورت رهبری حزب محافظه کار و نخست وزیری انگلیس در پاسخ به پرسشی درباره تخلف او در مصرف مواد مخدر گفت: بیست سال پیش و در دورانی که روزنامه نگار بوده کوکایین مصرف کرده و اکنون برای انجام آن کار اشتباه پشیمان است و عذرخواهی می کند .
وزیر دادگستری پیشین انگلیس افزود: تاثیر مخرب مصرف مواد مخدر را لمس کرده و برای این کار متاسف است .
چند روز پیش نیز «روری استیوارت» وزیر توسعه بین الملل انگلیس که یکی دیگر از نامزدهای ریاست حزب حاکم محافظه کار است در جریان یک مصاحبه تلویزیونی بابت تریاک کشی عذرخواهی کرد .
«جرمی هانت» وزیر امور خارجه کنونی انگلیس و یکی دیگر از ۱۱ نفری که تاکنون خود را برای جانشینی ترزا می نامزد کرده اند هم در مصاحبه با روزنامه «تایمز» اعتراف کرده نوشیدنی «بانگ لیسی» حاوی ماری جوانا مصرف کرده است.
در پی اعلام کناره گیری رسمی ترزا می از رهبری حزب محافظه کار تاکنون ۱۱ نفر از هم حزبی های وی برای جانشینی او به صف شده اند که معروف ترین آنان «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه مستعفی ترزا می است که به علت اختلاف شدید با او بر سر چگونگی اجرای برنامه خروج این کشور از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت از سمت خود استعفا کرد .
بوریس جانسون از مخالفان اتحادیه اروپا و از هواداران سرسخت خروج انگلیس از این اتحادیه است که تاکید کرده باید هر چه سریع تر حتی بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شود .
وی به تازگی نیز به دروغگویی و فریبکاری در جریان همه پرسی بر سر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا متهم شد که دستگاه قضایی شکایت از او در این باره را قابل پیگیری ندانست .
بر اساس ضوابط حاکم حزبی ، هنگامی که رهبر حزب محافظه کار استعفا دهد نمایندگان این حزب در پارلمان در یک رای گیری از میان نامزدهای رهبری حزب یک نفر را برمی گزینند.
همچون حدود سه سال پیش و هنگامی که «دیوید کامرون» از رهبری حزب حاکم و نخست وزیری انگلیس استعفا کرد و ترزا می وزیر کشورش که نامزد جانشینی او بود به ریاست حزب و به تبع آن بر کرسی نخست وزیر تکیه زد .
چنانچه مانند زمان حاضر نامزدها چند نفر باشند نمایندگان این حزب در پارلمان باید یک نفر را انتخاب کنند و چنانچه چند نفر رای نزدیک بیاورند در میان افرادی که بیشترین رای را آوردند رای گیری می شود تا در نهایت دو نفر باقی بمانند و آن گاه درباره دو نفری که بیشترین رای را آوردند از اعضای حزب محافظه کار که هم اکنون حدود ۱۲۴ هزار نفر هستند خواسته می شود با حضور در یک انتخابات درون حزبی یکی را انتخاب کنند و فرد پیروز رییس حزب و نخست وزیر انگلیس خواهد شد .