در چند روز گذشته؛
توقیف ۵۵۹ دستگاه خودرو مزاحم خیابانی
رئیس پلیس پایتخت: در چند روز گذشته ۵۵۹ دستگاه خودرو که موجب ترافیک و ایجاد مزاحمتهای خیابانی بودند توقیف شدند.
سردار رحیمی در مصاحبه با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: تماسهای مکرری از سوی شهروندان در خصوص مزاحمتهای خیابانی و ایجاد ترافیک در برخی از نقاط شهر تهران با پلیس گرفته شد که از سه شنبه گذشته طرح برخورد با این گونه خودروها در پایتخت آغاز شد.
وی گفت: در چند روز گذشته هزار و ۸۸۳ خودرو در این زمینه اعمال قانون شدند و ۱۳ نفر نیز که بر ادامه تخلف خود اصرار داشتند دستگیر شدند.
وی گفت: این اقدام با جدیت دنبال خواهد شد و پلیس هر شب در این نقاط مستقر خواهد شد و با متخلفان برخورد خواهد کرد.
سردار رحیمی گفت: در صورت تکرار تخلف دوردور، خودروها توقیف و رانندگان متخلف نیز با هماهنگیهایی که با دستگاه قضایی انجام داده ایم بازداشت خواهند شد.
وی در خصوص کنترل واحدهای صنفی، سفره خانهها و قهوه خانهها نیز گفت: در دو هفته اخیر کنترل و بازرسی این صنوف که اقدام به تبلیغات نامتعارف، پخش موسیقی غیرمجاز و در برخی مواقع لهو و لعب در آن صورت میگرفت انجام شد که ۵۴۷ واحد پلمپ شد.
وی با تذکر جدی به این گونه رستورانها گفت: رستورانها قوانین و مقررات را رعایت کنند در غیر این صورت برخورد جدی به عمل خواهد آمد.
سردار رحیمی گفت: در این موضوع ۱۱ نفر از افراد متخلف نیز دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس پلیس پایتخت در خصوص حیات شبانه در پایتخت گفت: حیات شبانه با پایان ماه مبارک رمضان به پایان رسید مگر اینکه پیوستهای انتظامی، ترافیکی و امنیتی برای آن تهیه شود و قرار شد معاون خدمات شهری شهرداری تهران در این خصوص جلسه و هماهنگیهایی را انجام دهد.
رئیس پلیس پایتخت گفت: در هفته گذشته ۱۳۰ تن برنج در انبارهای فروشگاه شهروند که ۲۰ درصد آن ایرانی و ۸۰ درصد آن خارجی بود کشف و ضبط شد و همچنین ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار انواع سیگار در یکی از انبارهای جنوب شهر تهران کشف و ضبط شد.
وی در خصوص اقدامات پلیس در برخورد با معتادان متجاهر در محلات شوش - هرندی گفت: ۱۱۵ منزل در این مناطق پلمپ شد و این طرح با جدیت ادامه دارد.
وی در خصوص ۱۴ مرکز توزیع قرصهای متادون و سرنگ در این محلات گفت: متاسفانه سه چهار ماه است پیگیر انتقال این مراکز از منطقه مسکونی و زندگی مردم هستیم، اما تاکنون موفق به انتقال آن نشده ایم.
سردار رحیمی گفت: مردم این مناطق چه گناهی کرده اند که روزانه چهار - پنج هزار معتاد برای گرفتن قرص و متادون به این مراکز مراجعه میکنند، چرا نباید این مراکز منتقل شود با توجه به اینکه برای آن مصوبه است. چه کسی باید جوابگو باشد؟
وی گفت:: بیش از ۱۰۰ تا ۲۰۰ معتاد بیمار واگیردار در تهران داریم که متاسفانه بعد از گذشت چهار ماه هنوز کسی آنها را نمیپذیرد و مطمئناً مشکلاتی را به لحاظ بیماری ایجاد خواهند کرد.
وی گفت: بایستی نهادهای ذیربط در این زمینه وارد شوند تا طرح به طور کامل و با موفقیت طی شود.