پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت تهران از همه خواست تا با رهبر انقلاب در خصوص مقاومت در برابر مستکبران هم صدا باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امام جمعه موقت تهران از همه مسئولان و گروههای سیاسی با هر عقیده و فکری خواست تا با رهبر انقلاب در خصوص مقاومت در برابر مستکبران هم صدا باشند.
آیت الله محمد امامی کاشانی امروز در خطبه دوم نماز جمعه تهران با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) که با محور مقاومت بیان شد گفت: در آیات ۳۴ و ۳۵ سوره "محمد" نیز به موضوع مقاومت اشاره شده است .
وی افزود: بر اساس این آیات به امت اسلامی سفارش شده که در برابر ستمگران نترسند و سازش نکنند و تاکید شده است که شما بالاترین امت ها هستید و خدا با شماست و اعمال شما نزد خدا محفوظ است.
وی گفت: سخنان مقام معظم رهبری همان سخنانی است که حضرت امام (ره) از روز اول داشتند و این سخنان همان خط و راه امام خمینی (ره) است .
امام جمعه موقت تهران به سخنان امام راحل درباره مقاومت در برابر ابرقدرت ها اشاره کرد و افزود: امروز مستضعفان جهان نیز همانطور که رهبر انقلاب بر آن تأکید کردند به کشورهای اسلامی می پیوندند.
امامی کاشانی گفت: انتظار ملت این است که همه مسئولان و گروههای سیاسی با هر عقیده و فکری با رهبر انقلاب هم صدا باشند تا دنیا بداند حرف ما همین است و غیر از این نیست و عزت و سربلندی جمهوری اسلامی در گرو توجه به این اصل و اساس است.
امامی کاشانی به سخنان مقام معظم رهبری درباره سفارش به رونق تولید اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران پول های خود را در داخل کشور خرج کنند و سرمایه ها را به خارج از کشور نبرند که این امری ضروری است .
وی تاکید کرد: دولت و مجلس باید تسهیلات لازم برای سرمایهگذاری را فراهم کنند و مشکلاتی که تولید با آن دست به گریبان است برطرف کنند تا تولید و اشتغال افزایش یابد و اقتصاد از مشکلاتی که دارد نجات پیدا کند .
وی افزود: در جامعه ای که با گرفتاری های اقتصادی مواجه هستیم وظیفه همه ماست که به رونق تولید کمک کنیم .
وی به موضوع مالیات اشاره کرد و گفت: مالیات باید از کسانی که توان و درآمد دارند دریافت شود و برای برخی که مشکل دارند دریافت مالیات باعث تعطیلی کسب و کار انها می شود.
وی افزود: وزارت اقتصاد باید هم برای فرار مالیاتی و هم برای کسانی که مشکل دارند و دریافت مالیات باعث توقف کسب و کار آنها میشود نظارت و راهکاری تهیه کند.
امام جمعه موقت تهران همچنین از حضور با عظمت و پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس چه در داخل و چه در خارج از کشور تشکر کرد .
وی با گرامیداشت یاد شهدای کفن پوش ورامین در سال ۴۲ ، به شهادت امام جمعه کازرون حجت الاسلام حاج شیخ محمد خرسند اشاره و برای بازماندگان این شهید طلب صبر کرد.
سعی کنیم اعمال مان را تا سال آینده حفظ کنیم
امام جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز جمعه امروز تهران گفت: ماه مبارک رمضان ریاضت و جهادی در عبادت، مناجات و راز و نیاز با خدا بود و سعی کنیم این اعمال را تا سال آینده حفظ کنیم.
آیت الله محمد امامی کاشانی با اشاره به آیه ۱۰۵ سوره توبه و نگهداشت اعمال و رفتار انسانها گفت: ماه مبارک رمضان گذشت در واقع این ماه ریاضت و جهادی درعبادت، مناجات و راز و نیاز با خدا بود و تنها سوالی که باقی میماند اینکه این اعمالمان را تا سال آینده حفظ ونگهداری کنیم در واقع این سرمایه است و سرمایهای رو به رشد باشد مثل درختی که غرس میشود، میوه میدهد، گل و تنه و ساقه و برگش آن را زیباتر میکند ما نیز در رابطه با اعمال مان باید کاری کنیم که رشد کند، میوه دهد و برایمان بماند.
وی ادامه داد: آیه ۱۰۵ سوره توبه تقریبا در همین مایه است اینکه بدانیم اعمال ما را علاوه بر اینکه خدا میبیند و میداند ملائکهای در یمین و یسار ما هستند که آنها را مینویسند و یک نفر دیگر نیز هست که میبیند و مینویسد اگر خیر باشد مینویسد و اگر شر باشد از خدا میخواهد که این گناهکار برگردد و آن حجت خدا و حضرت حجت ابن الحسن عسگری است که در غیبت بسر میبرد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به سه حدیث در زمینه نگهداشت اعمال انسانها از کتاب بصائرالدرجات ادامه داد: نخستین حدیث: شخصی به خدمت حضرت امام صادق (ع) آمد و عرض کرد: خدا میداند پیامبر و مومنان چه کسانی هستند امام صادق (ع) فرمودند: امیدی داری که غیر از آنکه با توست و امام توست، چون مومن واقعی حجت خدا و معصوم است و علاوه براینکه در ردیف خدا و پیامبر قرار گرفته شان او خاص بوده و منظور از معصوم ائمه (ع) است. حدیث دوم: قاسم ابن محمد زیات به خدمت امام رضا (ع) آمد و گفت: شما برای من و زن و بچه من دعا کنید. امام رضا (ع) فرمودند: مگر چنین نیست که من دعا میکنم، زیات گفت: چگونه دعا میکنید. امام فرمودند: در هر روز و شب اعمال شما به من عرضه میشود و من اعمال شما را میبینیم وقتی عمل شما را دیدم خوب بود خوشحال میشوم و دعا میکنم و اگر عمل زشت بود حضرت نگران میشوند. حدیث سوم: عبدالله ابن ایوب از داود رقی میگوید: به امام صادق (ع) بعد از سفر مکه مشرف شدم. امام صادق (ع) فرمودند: داوود پنجشنبه من اعمال تو رادیدم تو کاری انجام دادی و مرا خوشحال کردی داوود گفت: چه کاری کرده بودم؟ امام فرمودند: تو وقتی خواستی به سمت مکه مکرمه حرکت کنی صله رحم کردی و مالی را برای پسرعمویت گذاردی. داود پاسخ داد: من پسرعمویی ناصبی داشتم که دشمن اهل بیت است و من هیچ کاری با او نداشتم، اما چون عائلهمند و محتاج بود یک مالی برای او گذاشتم حضرت فرمودند: این موضوع مرا خوشحال کرد.
امامی کاشانی افزود: کمک بینوا و صله رحم ولو اینکه شخص ناصبی باشد، چون اعمال به حجت خدا عرضه میشود عمل درستی است وی ادامه داد: ما در ماه مبارک رمضان قرآن خواندیم، صله رحم کردیم و سحرها بیدار شدیم، روزه گرفتیم و دعاها و مناجات کردیم در واقع ماه مهمی بود و برکات به همراه داشت و در زمانی که این برکات حفظ شود مشخص است که خود حضرت آقا ناظر بر این موارد است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به حدیثی از امام محمد باقر در خصوص فضیلت شبهای جمعه ادامه داد: امام باقر (ع) فرمودند: شب جمعه شب خاصی است و شب دعا و مناجات است و قداست این شب با شبهای دیگر متفاوت است ما اگر اعمالمان را حفظ کنیم آن وقت افکارمان نیز عرضه میشود، چون علوم دو دسته است علوم عادی و علوم غیر عادی. علوم عادی از طریق هواس درک میشود و شخص به مدرسه میرود و تحصیل میکند و در اجتماع مسایل را میبیند و میشنود، اما علوم غیر عادی علومی است که در دست ائمه و اهل بیت است که در دلها و فکرها حس، کینه و بدخواهیها را میبینند و طهارت قلب و پاکی افراد را نیز میبینند ودرک میکنند.
امامی کاشانی افزود: امام عصر (عج) همه اینها را میبیند و در شب جمعه بر اعمال ما نظارت دارد، شب جمعه گناه و ثوابش یک ارزش خاص دارد شب هایمان را باید تنظیم کنیم و اگر با توجه به عبادت و خدا تنظیم شد ما میتوانیم به مقصد برسیم و رابطه ما نیز با امام عصر (عج) برقرار کنیم.
امام جمعه موقت تهران گفت: رابطه با دل، فکر، کار، عمل، خیرخواهی، صله رحم ورسیدگی به گرفتارها و مشکلات برقرار میشود.
امامی کاشانی با اشاره به فضیلت زکات فطره در پایان ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: زکات فطره حقیقت آن این است که یک تابلو و نماد برای تمام سال است؛ که ما سفرههای دیگران رانیز بنگریم و سعی کنیم سفرهها خیلی با هم مختلط نباشد و حق برای سائل و محروم قایل شویم در واقع با دادن زکات فطره باید دیگران و سفرههای آنان رادید و به همسایگان و نیازمندان کمک کرد. آن وقت است که راه فطرت را رفته ایم.