پخش زنده
امروز: -
کارشناس مسئول بهداشت محيط مرکز شهرستان يزد: در اين دوره آموزشي750 نانوا در 5 گروه شرکت کردند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،خرداد مهر افزود : طرح آموزشی ارتقائ سلامت نان ویژه نانوایان با هدف آشنايي با کيفيت نان (بررسی میزان سبوس )و کنترل نمک آن اجرا شد.
وي گفت : با آموزش نانوايان مي توانيم شاهدبهبود کيفيت نان وبه تبع آن افزایش سطح سلامتی در جامعه باشیم.
در استان یزد 1400 نانوایی فعالیت دارند.
با توجه به گزارش های ارائه شده مقدار نمك در نان هاي مصرفي در استان یزد از حد مجاز بالاتر بوده و در استان یزد برای متعادل شدن این امر فعالیت هایی مانند آموزش نانوایان ،تدوین وتشکیل کارگروه هایی برای کنترل نمک نان در دست اقدام است.