پخش زنده
امروز: -
رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبهبندی سایمگو در سال 2019 میلادی 5 پله صعود کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد : براساس اطلاعات پایگاه علم سنجی سایماگو ( Scimago) جایگاه این دانشگاه از رتبه نهم کشوری در سال 2018 در میان دانشگاه ها و مؤسسات وابسته به وزارت علوم و وزارت بهداشت به رتبه چهارم ارتقاء یافت.
سایماگو با استفاده از سه شاخص پژوهش، اثرات اجتماعی پژوهش و اثرات نوآوری آن، دانشگاهها را رتبهبندی میکند و ۵۰ درصد از شاخص ها به بخش پژوهش، ۳۰ درصد به اثرات نوآوری و ۲۰ درصد به بخش اثرات اجتماعی پژوهش اختصاص دارد.
لیدر شیپ بودن، برتری و کیفیت مقالات چاپ شده، وسعت وبی که پژوهش در آن منتشر شده و همچنین این که این دانشگاه چه میزان مورد رجوع قرار گرفته است، همگی از مواردی هستند که در رتبهبندی دانشگاه تاثیر دارند.
نظام رتبهبندی سایمگو یکی از جدیدترین و جامعترین نظامهای رتبهبندی پژوهشی دانشگاهها و موسسات پژوهش محور در جهان است که گروهی پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا اسپانیا براساس تعداد مقالات علمی موسسات آموزش عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس آنها را ارزیابی و رتبهبندی میکند.
دانشگاه تبریز هم اعلام کرد : بر اساس ارزیابی و رتبه بندی سال 97 بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، این دانشگاه با کسب رتبه 8 در جمع پایگاههای فعال در جذب ایرانیان متخصص خارج از کشور قرار گرفت.
در همین راستا دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، ستاد نانو، موسسه بینالمللی توسعه دانش فردای ایرانیان، دانشگاه الزهرا، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و پژوهشگاه رویان به ترتیب رتبه ۱ تا ۱۰ را در ارزیابی پایگاهها در سال ۱۳۹۷ کسب کردهاند.
ایجاد پل ارتباطی میان متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با همتایان داخلی به منظور انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه به کشور از اهداف «طرح همکاری با متخصصان و کار آفرینان ایرانی خارج از کشور» اعلام شده که از آذر ماه ۱۳۹۲ با همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان کلید خورده است.