گاردین:
ریاضت اقتصادی عامل مرگ 130 هزار انگلیسی
ریاضت اقتصادی علت 130 هزار مورد مرگ و میر "قابل پیشگیری" در انگلیس بوده است
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از گاردین، ریاضت اقتصادی علت 130 هزار مورد مرگ و میر "قابل پیشگیری" در انگلیس بوده است.
پایگاه اینترنتی این روزنامه چاپ انگلیس در گزارشی به قلم توبی هِلم نوشت: بر اساس تحلیلی صریح که قرار است این هفته منتشر شود، چنانچه توقف اصلاحات در سیاست بهداشت عمومی انگلیس به عنوان نتیجه مستقیم کاهش بودجه ناشی از ریاضت صورت نمی گرفت، بیش از 130 هزار مورد مرگ و میر در این کشور از سال 2012، قابل پیشگیری بود.
بر اساس این مطالعه که اتاق فکر مؤسسه پژوهشی سیاست عمومی (IPPR) آنرا انجام داده است، پس از دو دهه که بیماری های قابل پیشگیری در نتیجه هزینه کردن برای آموزش و پیشگیری بهتر کاهش یافت، بدترین شرایط به مدت هفت سال که بودجه دولت در آن کم شد به وجود آمد، در حالی که رفتارهای زیانبار در میان مردم در همه سنین، افزایش یافته است.
این مؤسسه نتیجه گیری کرده است چنانچه پیشرفت همانند پیش از سال 2013 ادامه می یافت، جان حدود 131 هزار نفر حفظ می شد. با وجود وعده هایی که در جریان جشن های 70 سالگی اداره بهداشت ملی انگلیس NHS در سال گذشته مبنی بر اولویت دادن به پیشگیری داده شد، اکنون انگلیس فقط در میانه فهرستی از کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی OECD در خصوص سابقه اش در برخورد با بیماری های قابل پیشگیری است.
این گزارش به بیماری ها یا اختلالات قابل پیشگیری مانند بیماری قلب، سرطان ریه یا مشکلات کبدی می پردازد که می تواند به علت سبک های زندگی یا عادت های ناسالم باشد که در سنین پایین شکل می گیرند. این گزارش شواهدی دال بر کاهش نگران کننده فعالیت بدنی در مدارس و تامین مالی اندک بهداشت کاران برای مدتی طولانی، ارائه می کند.
مؤسسه پژوهشی سیاست عمومی خواستار یک "راهبرد پیشگیری جدید و بنیادی" شامل تعهدی نو و فزاینده به نقش دولت در بیماری های قابل پیشگیری است.
این مؤسسه درباره کاهش تربیت بدنی در مدارس انگلیس گفت: "تربیت بدنی بین سال های 2011 و 2017 در مدارس سراسر انگلیس کاهش یافته است. این مسئله با وجود منافع اعلام شده تربیت بدنی نه فقط برای توسعه فیزیکی بلکه از طریق ترویج سبک های زندگی سالمتر و کمک به ارتقای مهارت های ادراکی و اجتماعی مردم صورت گرفته است."