به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از نشریه تلگراف؛ پژوهشگران انگلیسی در تازه ترین مطالعات خود راهکارهایی برای کاهش وزن به رغم مصرف مواد غذایی زیاد ارائه کرده اند. بسیاری از مردم بی آنکه بدانند، مقدار بیش از حد نیاز بدنشان کالری دریافت می کنند و به همین دلیل است که چاقی در جهان شایع شده است.
دانشمندان دانشگاه کمبریج می گویند خلاصی از اضافه وزن فرآیندی بسیار پیچیده است، زیرا این فرآیند در مقابل تکامل و برنامه ریزی بدن با هدف ذخیره برای بقا است.
به گفته این پژوهشگران، کاهش کالری تنها راه کاهش وزن است، یعنی بدن باید بیشتر از میزانی که کالری دریافت می کند، بسوزاند.
با این حال، می توان میزان کالری دریافتی را بی آنکه گرسنه بمانیم، کاهش دهیم. به گفته متخصصان تغذیه، می توان زیاد خورد، اما به شرطی که مواد غذایی کم کالری خورده شود.
ریچل کلارکسون، کارشناس تغذیه توصیه می کند که برای لاغر شدن باید مواد غذایی سرشار از فیبر خورده شود. در واقع، از آنجا که فیبرهای غذایی قابل هضم نیست، می توان مقدار زیادی از این مواد غذایی خورد. به این ترتیب خوردن سبزیجات غیرنشاسته ای یا کم کربوهیدرات از قبیل بروکلی، مارچوبه و بادمجان که سرشار از فیبر هستند و همچنین میوه ها و غلات کامل همچون کینوا و بلغور توصیه می شود.
مصرف روزانه سی گرم فیبر برای بدن خوب است که غالبا این استاندارد نادیده گرفته می شود.
به علاوه، خوردن وعده های غذایی متعادل و غنی از پروتئین نیز توصیه می شود. در واقع با حضور پروتئین، مغز احساس گرسنگی را آرام می کند.
برخی چربی های سالم همچون چربی موجود در آجیل، دانه ها، آووکادو و روغن زیتون به یک هضم خوب کمک می کند.
این کارشناس تغذیه در ادامه گفت نوشیدن آب پس از مصرف مواد غذایی غنی از فیبر راهکار خوبی است، زیرا باعث متورم شدن فیبرها و پر شدن فضای معده می شود.