پخش زنده
امروز: -
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پلمپ یک کارگاه تهیه آبلیمو به دلیل تخلفات بهداشتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مهندس علی اصغر حسنی افزود: این کارگاه در شرایط کاملاً غیربهداشتی اقدام به تولید آبلیموی تقلبی بدون لیمو و با استفاده از اسید و آب و نمک و مواد نگهدارنده می کرد که ضمن ضبط موارد تولید شده، واحد تولیدی یاد شده هم پلمپ شد.
وی گفت: این کارگاه با تولید آبلیموی تقلبی و با جعل لیبل و درج آن، اقدام به توزیع آن در گالن های ۳ و ۱۰ لیتری در سطح بازار می کرد.
مهندس حسنی افزود : در این بازدید دو هزار لیتر اسید، ۵۰ بطری انواع اسانس و رنگ و ۱۶ هزار لیتر آبلیمو که در حال بسته بندی و انتقال به بازار بودند، جمع آوری و پس از تکمیل پرونده، مسوول کارگاه به مراجع قضایی معرفی شد.