مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر پیشبینی کرد : امسال ۶۸۵ تن هلو و شلیل در باغهای این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حمیدرضا رحمانی با اشاره به آغاز برداشت هلو و شلیل در ۳۳ هکتار شهرستان بابلسر، گفت: برای کشت هلو بیشتر از روش پیوند روی پایههای بذری هلو، آلو، گوجه، بادام و پایههای دورگه بین هلو و بادام استفاده شده که پایههای مناسب بر اساس شرایط منطقه انتخاب میشود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر به حساس بودن ریشه هلو مانند بقیه هستهداران نسبت به غرقاب و زهکشی ضعیف اشاره کرد و افزود: این کار موجب پوسیدگی ریشه شده و برای رشد این میوه، بافت خاک متوسط تا شنی همراه با زهکشی مناسب و عمیق مورد نیاز است. حمیدرضا رحمانی گفت: میوه هلو با توجه به وجود مقدار فراوانی ویتامین A و C بعنوان منبع پتاسیم در آن نقش بسزایی در کاهش وزن، مقابله با واریس و سلامت قلب مفید و نیز از لحاظ خواص دارویی، ملین و موجب کم شدن تشنگی میشود.