پخش زنده
امروز: -
برآورد بودجه کارگروه ویژه سیلاب در این هفته مشخص و به رئیس جمهور اعلام میشود و در این کارگروه هدف فعالیت برای تعیین وظایف مقرر شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمود نیلی احمد آبادی، رئیس دانشگاه تهران طی سخنانی در نشست کارگروه ویژه سیلابها که در سالن همایشهای سازمان مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته گفت: ۲۵۰ نفر از متخصصان، دانشمندان و کارشناسان برای حضور در کارگروهها حکم دریافت کرده اند که ۱۵۸ نفر جزء اعضای اصلی، ۱۶ نفر عضو کارگروه و ۷۶ همکار کارگروه حکم صادر شده است.
وی گفت: ۱۲۱ نفر از اعضای هیأت علمی و متخصصان به غیر از دانشگاههای شهر تهران و ۷۶ نفر از متخصصان از استانهای خوزستان، فارس و گلستان هستند و ۴۵ نفر از استانهای دیگر از جمله قزوین، آذربایجان شرقی، زنجان، کرمان، خراسان رضوی و مازندران جزو اعضای این کارگروهها محسوب میشوند.
نیلی احمد آبادی با بیان اینکه این هیأت متخصص سعی کرده است تا از حداکثر ظرفیت علمی استفاده کند افزود: ما علاوه بر حضور و فعالیت متخصصان با استقبال بی نظیر مردم برای فعالیت در این امر مواجه شدیم و این هیأت روایت دقیقی از سیل و راهبردهای دقیقی از این موضوع ارائه میدهد.
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه این هیأت میتواند الگوی خوبی برای پیش گیری و بررسی مشکلات در زمینههای مختلف طبیعی در آینده باشد گفت: با استفاده از شیوه مدیریت، دانش را جمع آوری میکنیم، هر گونه اطلاعاتی که در فضای مجازی بوده جمع آوری شده است، بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار متن، خبر، فیلم درباره سیل منتشر شده است که همه این اطلاعات جمع آوری شده و در اختیار کارگروه قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: استفاده از آخرین اطلاعات و ذخیره آنها فرصت خوبی را فراهم میکند و این موضوع سرمایه اصلی است و گزارش نهایی آن به رئیس جمهور ارائه میشود.
وی ادامه داد: همچنین بیش از ۱۳ گزارش از سیلابهای بزرگ در کشورهای دیگر جمع آوری شده و قدم بعدی همکاری در سطح بین المللی است که آن را گسترش میدهیم، البته در گام اول شرح وظایف کارگروهها مشخص و در گام دوم نمایندهای از همه سازمانها برای حضور در این طرح معرفی شد و سؤالات تهیه و به سازمان ارائه شد. بیش از ۸ هزار سؤال برای ۲۰۰ سازمان و نهاد ارسال شد تا بتوانیم گزارش دقیق تری را از همکاری همه جانبه دانشگاهها جمع آوری کنیم.
رئیس دانشگاه تهران گفت: دستگاههای اجرایی در بازدیدی که اعضای کارگروهها استقبال خوبی داشتند و ما اکنون به زمان نیاز داریم تا به وظایف خود به درستی عمل کنیم.
نیلی احمد آبادی افزود: از ظرفیت دانشجویان و مشارکت دانشجویان دکتری و پایان نامههای آنها هم استفاده میکنیم تا بتوانیم گزارش بهتری تهیه کنیم.
وی ادامه داد: تهیه گزارش کار سختی است به خصوص زمانی که محدوده شش ماهه برای آن در نظر گرفته شده باشد، البته متخصصان برای فعالیت در کارگروهها استقبال کرده اند.
وی تأکید کرد: هنوز برای ارائه نخستین گزارش نیازمند زمان هستیم و باید اطلاعات را گردآوری و بررسی کنیم.
نیلی احمد آبادی در خصوص بودجه تعیین شده کارگروهها گفت: برآورد هزینه باید مشخص شود که این امر در این هفته مشخص و به رئیس جمهور ارائه میشود.
وی افزود: ما از ظرفیت بین المللی هم بهره مند میشویم همچنانکه تعدادی از متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور برای همکاری در این طرح اعلام آمادگی کرده اند.