پخش زنده
امروز: -
یکی از سنت های مردم سیستان و بلوچستان به خصوص جنوب این استان در ماه مبارک رمضان، افطاری با غذاهای سنتی است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، سمبوسه ، پکوره، چانگال و بَت تباهَگ از جمله این غذاهای سنتی است.
سمبوسه، شامل خمیری است که داخل آن گوشت و یا سیب زمینی همراه با انواع سبزیجات و ادویه است و در روغن سرخ می شود.
پکوره هم که کروی شکل است و در روغن سرخ می شود، شامل خمیر سیب زمینی، پیاز، سیر، آرد سفید و سبزی گشنیز است.
چانگال هم با تفت دادن خرما و گاهی هم افزودن آرد در روغن طبخ می شود.
بت تباهگ هم ترکیبی از برنج و گوشت گوسفندی است که این گوشت از مدت ها قبل در آب و دانه های انار حفظ شده و طعم و مزه ای خاص دارد و بسیار پرطرفدار است.
مردم استان، این خوراک را هنگام افطار ، برای روزه داران به مساجد نیز می برند.
اغلب این خوراک ها با ادویه های محلی پخته می شود و عطر و طعم خاصی دارد و حتی در روز عید فطر، زینت بخش مهمانی ها ، می شود