پخش زنده
امروز: -
مراسم اختتامیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در شبستان اصلی مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان و مدیران نمایشگاه و فعالان قرآنی برگزار شد، از دستگاه ها و نهادهای مختلفی که در برگزاری نمایشگاه همکاری داشته اند و نیز غرفه ها و طرح های برگزیده تجلیل و قدردانی شد .
بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار; قرآن معنای زندگی ; همزمان با ماه مبارک رمضان از ۲۱ اردیبهشت تا ۴ خرداد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.
رئیس بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن با تأکید بر اینکه این نمایشگاه را به عنوان یک کار سمبلیک که بهرهای از آن نبریم و طَرفی از آن نبندیم، برگزار نمیکنیم، گفت: ما نمایشگاه قرآن را همچون رویدادی در نظر داریم که راهی به دلها پیدا کند و معنای زندگی را که در قرآن کریم جستجو میکنیم، در دلها به مثابه نهالی نوپا بنشاند.
عبدالهادی فقهیزاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه قرآن کریم در آیین اختتامیه این نمایشگاه که دیشب در سالن نشست های مصلای امام خمینی برگزار شد، با اشاره به آیه مبارکه «مَا أَصَابَکَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ وَمَا أَصَابَکَ مِنْ سَیِّئَةٍ فَمِنْ نَفْسِکَ وَأَرْسَلْنَاکَ لِلنَّاسِ رَسُولًا وَکَفَی بِاللَّهِ شَهِیدًا» ،افزود: آنچه از موفقیت نصیب ما شده است، جز به یمن و برکت عنایت الهی نبوده است و البته همه کاستیها از ما بوده است و برای کمبودها و کاستیهایی که قابل مشاهده بوده است، از همه بازدیدکنندگان و ملت شریف ایران و مخاطبان نمایشگاه صمیمانه عذرخواهی میکنم.
وی در ادامه افزود: وعده میدهم به شرط حیات بکوشیم در سال آینده نمایشگاه قرآن به مثابه ویترین فعالیتهای کثیری در حوزههای فرهنگ دینی تابندهتر و موثرتر از پیش جلوهگری کند. فقهیزاده تصریح کرد: بدون شک بالندگی فرهنگ قرآنی در میان کودکان و نوجوانان آرزوی بزرگ همه ماست؛ ما نمایشگاه قرآن را به عنوان یک کار سمبلیک که بهرهای از آن نبریم و طَرفی از آن نبندیم، برگزار نمیکنیم، بلکه آن را همچون رویدادی در نظر داریم که راهی به دلها پیدا کند و معنای زندگی را که در قرآن کریم جستجو میکنیم، در دلها به مثابه نهالی نوپا بنشاند. انشاالله علاقه به قرآن و آموزههای آن را از مرحله شعار به مرحله عمل بدل کنیم.
رئیس بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللیقرآن کریم اظهار کرد: رویکردهای ما در نمایشگاه قرآن در این دوره به اجمال بیان شد؛ آنچه در این میان بر روی آن تأکید دارم، این است که همه طرحها و برنامهها را با نوآوری و برجستگیهای جدید و در جلوههای تازه عرضه کنیم. از این رو تلاش کردیم تا دوستانی که سالها در نمایشگاه جایگاه و پایگاهی داشتهاند، به تکاپوی بیشتر بیفتند و فقط در صورتی که از توان اثبات نوآوری از کارهای خود بر بیایند دعوت کنیم تا در نمایشگاه حضور مجدد پیدا کنند.
فقهیزاده بیان کرد: ما نمایشگاه قرآن را متعلق به نهادی بدون نهاد دیگر، موسسهای بدون موسسه دیگر و اشخاصی بدون اشخاص دیگر نمیدانیم؛ بلکه این نمایشگاه را متعلق به آرمانهای مقدس ایران و آحاد ملت شریف ایران میدانیم که نمایندگان آنها با برخورداری از توش و توان بیشتر توانایی اجرای برنامههای شایستهتر و مؤثرتر را در برنامههای پیشنهادی عملاً نشان میدهند.
وی افزود: امیدواریم این سیر تحولخواهی و نوآوری و نوگرایی همچنان در معاونت بپاید و انشاءالله معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با همکاری و هم یاریهای خالصانه و موثر نهادهای فرهنگ دینی و موسسات قرآنی توانایی اجرای نمایشگاههای بهتری را در سالهای آتی را به دست بیاورد.
وی در پایان از همکاران خود در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی کرد و گفت: از همه دوستانی که در موسسات حامی نمایشگاه و مسئولان فرهیخته و بزرگوار رسانه ملی و مصلی امام خمینی(ره) و همه موسسات دیگری که ما را یاری کردند، قدردانی میکنم و در پایان ضمن تشکر مجدد از همه دوستان آرزو دارم ما را به عنوان کوچکترین سربازان خدمتگزار به آستان قرآن و اهل بیت(ع) بپذیرند.