شهردار منطقه یک از تحویل خانه نیما یوشیج به شهرداری تهران تا ۱۰ خردادماه خبر داد.
سید حمید موسوی با بیان اینکه ۲۱ فروردین ماه قرارداد خرید خانه نیما یوشیج بین شهرداری و مالک امضا و پس از آن قرارداد به سازمان املاک ارسال شد، گفت: شهرداری تهران امور مربوط به اجرای مفاد قرارداد را پیگیری کرد و قرارداد امضای نهایی شد و تمامی مسائل مربوط به این بخش به طور کامل به اتمام رسید.
وی با تاکید بر اینکه فرایند تملک با سرعت قابل قبولی پیش رفت، ادامه داد: با مکاتباتی که در یک ماه گذشته با سازمان املاک داشتیم، این سازمان پرداخت پول معامله را در دستور کار خود قرار داد و شهرداری تهران در حال پرداخت مبلغ مورد توافق است.
شهردار منطقه یک عنوان کرد: قرار است خانه نیما یوشیج تا ۱۰ خرداد به شهرداری تهران تحویل داده شود.
علی اسفندیاری مشهور به نیما یوشیج، شاعر معاصر ایرانی، بنیانگذار شعر نوین و ملقب به پدر شعر نو فارسی است. خانه وی که در منطقه شمیران، تجریش، خیابان دزاشیب، خیابان رمضانی قرار دارد، در دوره پهلوی دوم ساخته شد. این خانه در حدود ۶۸۸ متر مربع عرصه دارد و ۱۸۰ متر مربع نیز زیربنای آن است.
منطقه ۲۰ قطب گردشگری مذهبی، ورزشی و تفریحی تهران میشود مدیر کل حریم شهرداری تهران در جریان بازدید از محدوده حریم شهرتهران گفت: ظرفیتهای موجود در محدوده حریم منطقه ۲۰ از لحاظ علایم تاریخی، مذهبی، طبیعی و تفریحی خاص و منحصر به فرد است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ مجتبی شکری مدیرکل حریم شهرداری تهران با همراهی شهردار منطقه ۲۰ و هیئتهای همراه متشکل از مدیران ارشد شهری از اراضی و پتانسیلهای موجود در محدوده حریم شهری نواحی ۳، ۵، ۶ و ۷ شهرداری منطقه ۲۰ و همچنین ظرفیتهای مذهبی تاریخی از جمله بقعه بی بی شهربانو، آثار تاریخی آتشکده ری، برج اینانج بازدید کرد.
مجتبی شکری مدیر کل حریم شهرداری تهران با اشاره به اینکه ظرفیتهای خوبی در محدوده حریم شهر تهران وجود دارد که میتوانیم از این ظرفیت به عنوان فرصتی برای فعالیتهای گردشگری و تفریحی در منطقه ۲۰ و حتی کلان شهر تهران استفاده کنیم، گفت: بایستی طرحهای متفاوت با نگاه همه جانبه برای استفاده از این ظرفیتهای موجود برنامه ریزی شود.
شکری افزود: شهرری با توجه به سبقه تاریخی و ذخایر معنوی میتواند به عنوان پایگاه اجتماعی و قطب گردشگری مذهبی، ورزشی و تفریحی در تهران مطرح شود.
وی ادامه داد: ظرفیتهای مناسبی که در محدوده حریم وجود داشت، بررسی شد و با ارجاع این موارد به مشاور، طرح اولیه آن در قالب طرحهای موضعی تهیه خواهد شد و با نگاه تعاملی که وجود دارد این پروژهها در محدوده ساختاری طرح جامع حریم شهر تهران جانمایی میشود.
شکری سیاست مدیریت شهری تهران و نگاه مدیران ارشد را هم راستا با توسعه و پیشرفت منطقه ۲۰ برشمرد و گفت: به زودی شاهد اتفاقهای شگفت انگیز و خاص در منطقه ۲۰ خواهیم بود که نقطه تاثیرگذاری در اقتصاد کلان شهرری خواهد بود.
مدیرکل حریم شهرداری تهران با اشاره به اینکه جلسات هماهنگی و تعامل با مناطق در قالب کمیتههای تخصصی در حال برگزاری است، افزود: طرح جامع حریم شهر تهران تا ۶ ماه آینده نهایی و تا پایان سال رونمایی میشود.
فرهاد افشار شهردار منطقه ۲۰ که از ابتدای سکانداری مدیریت شهری منطقه ۲۰ رونق کسب و کار، نگاه توسعهای و تبدیل شهرری به قطب گردشگری زیارتی و سیاحتی را به عنوان رویکرد برنامههای اجرایی مدیریت شهری منطقه ۲۰ عنوان کرده بود، حضور مدیرکل حریم شهرداری تهران برای بررسی ظرفیتهای شهرری را در راستای برنامه راهبردی مغتنم برشمرد و گفت: این بازدید در راستای برنامه راهبردی منطقه ۲۰ و تبدیل این منطقه به قطب گردشگری زیارتی و سیاحتی انجام شد.
افشار توسعه اقتصادی را رمز توسعه شهرری برشمرد و افزود: حریم پیرامون ری، پتانسیل عظیمی است که ضمن حفاظت از آن قابلیت توسعه گردشگری و فضاهای تفریحی را نیز دارد.
شهردار منطقه ۲۰ با اشاره به اینکه موقعیتهای خاص شهرری که قابلیت گردشگری دارند شناسایی شده اند، ادامه داد: شهرری قابلیت تبدیل شدن به مقصد سفرهای گردشگری تاریخی و مذهبی را دارد و تمامی برنامههای عملیاتی و طرحهای شهری با این رویکرد طراحی و اجرا خواهد شد.
بر اساس این گزارش ۱۷۶ کیلومترمربع از منطقه ۲۰ در محدوده حریم شهر تهران واقع شده است که بخشی از نواحی ۳، ۵، ۶ و همچنین کل سطح ناحیه ۷ را شامل میشود.
شهرداری منطقه ۲۱
ارزیابی ایمنی زمین بازی کودکان در بوستانهای منطقه ۲۱ شهرداری تهران
در آستانه فصل تابستان و آغاز ایام تعطیلی مدارس، ایمنی زمین بازی کودکان در بوستانهای محلی و شاخص منطقه ۲۱ با هدف تامین امنیت کودکان و رعایت شاخصهای ایمنی ارزیابی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱، زهرا میرزایی پور رئیس اداره ایمنی یا HSE این منطقه با بیان اینکه زمینهای بازی در بوستانها از مهمترین جاذبههای فضای شهری برای کودکان بوده و حصول اطمینان از ایمن بودن این اماکن اهمیت ویژهای دارد، گفت: ایمنی مفهومی پیچیده است که میتواند حیطههای متنوعی را دربرگیرد و محدود به محیطهای صنعتی نبوده بلکه محیطهای عمومی و فضاهای شهری را نیز تحت پوشش قرار میدهد.
وی افزود: از آنجا که بیش از نیمی از اتفاقات و آسیب دیدگیهای کودکان در زمینهای بازی ناشی از سقوط و زمین خوردگی است، رعایت موارد ایمنی نظیر؛ استفاده از سطوح حفاظتی و نردههای مناسب در سطح زیرین و اطراف زمین بازی، ایمن سازی وسایل بازی و ... میتواند در کاهش این قبیل حوادث تاثیر بسزایی داشته باشد.
میرزایی پور در ادامه تاکید کرد: اداره HSE منطقه ۲۱ با توجه به "شروع فصل تابستان و افزایش مراجعه شهروندان و خانوادهها به بوستانها و اماکن تفریحی"؛ و با هدف حفظ آسایش و امنیت خاطر آنان به منظور پیشگیری از بروز حوادث احتمالی، نسبت به بازدید و بررسی وسایل و تجهیزات بازی در زمینهای بازی کودکان سطح این منطقه اقدام ویژه نظارتی خود را آغاز کرده است.
در این بازدیدهای سراسری، "ایمنی پایه چراغهای موجود در بوستان ها، ایمنی تاب و سرسره ها، سالم بودن کفپوش و وسایل بازی کودکان و همچنین وضعیت اتش نشانی در بوستان ها" از اولویتهای مدنظر بازرسین بوده است.