پخش زنده
امروز: -
رئیس دفتر رئیس جمهور :تا زمانی که مسئولان و دولت آمریکا با تحریم و عهدشکنی رفتار میکنند، مذاکره معنا ندارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما محمود واعظی در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا میانجیگری عراق برای روابط میان ایران و آمریکا موثر است افزود: پس از خروج آمریکا از برجام کشورها و شخصیتهای مختلف به دنبال حفظ برجام هستند و اینکه در منطقه درگیری به وجود نیاید، اما با توجه به اهمیت برجام آنها به دنبال جلب نظر و رضایت ایران میباشند، اما این به معنای مذاکره میان ایران و آمریکا نیست.
وي افزود: تا زمانی که مسئولان و دولت آمریکا با تحریم و عهد شکنی رفتار میکنند مذاکره معنا ندارد.
رئیس دفتر رئیس جمهور همچنین درباره موضوع پرونده cft که به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شده است نیز گفت: این موضوع در کمیسیونهای مرتبط مجمع در حال بررسی است.
واعظی درباره حضور نیافتن رئیس جمهور به عنوان علت تشکیل نشدن جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اعضا باید احترام اعضا و رئیس جلسه را حفظ کنند
اگر چارچوب جلسه را رعایت نکنند جلسه به نتیجه نمیرسد.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر حذف ارز دولتی از کالاهای اساسی و حمایت دولت از اقشار کم در آمد نیز گفت: دولت قطعا موضوع اقشار کم در آمد را در اولویتهای خود قرار داده و در ماه مبارک رمضان امسال ۵۰۰ میلیارد تومان با هماهنگی کمیته امداد و بهزیستی بین اقشار آسیب پذیر توزیع شده است و در آینده نیز انشاالله این کار را خواهیم کرد.
وی افزود: از طرف دیگر بیش از ۱۰ میلیارد دلار برای ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان تخصیص دادیم تا آنچه را که نیاز روزمره مردم مانند دارو و ارزاق است تامین کنیم.
واعظی در پاسخ به سوال خبرنگاری که این روزها شاهد تشکیل دادگاههای مختلف اقتصادی هستیم و تخلفات انجام شده به دلیل عدم شفافیت در فضای اقتصادی است گفت: مبارزه با فساد ارادهای است که دولت به شکل جدی آن را دنبال میکند و هر فردی در هر دورهای و در هر جایی و به کسی که وصل باشد در صورت اقدام به فساد نباید ملاحظه آن شود.
وی تاکید کرد: در ۶ سال گذشته دولت اراده جدی برای مقابله با فساد داشته و همواره از این موضوع حمایت کرده است.
رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: هر قدر شفافیت بیشتر باشد رانت و فساد کمتر خواهد بود و اینکه دولت مصر است تا فعالیتها از رودرویی و به عبارتی ارباب و مشتری، کارفرما و کارگزار به فضای سیستمی سوق داده شود به دلیل این است که جلوی رانت و فساد گرفته شود چرا که طرفها یکدیگر را در این فضا نمیشناسند و دولت الکترونیک میتواند باعث کاهش تبعیض و رانت و فساد شود.
تلاش برای رفع موانع سرمایه گذاری و کسب و کار
محمود واعظی در ادامه سخنان خود در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بررسی بهبود محیط کسب و کارمهمترین بحث امروز هیئت وزیران بود تا بتوانیم با تصمیمات اخذ شده روند ارائه مجوز برای تاسیس شرکت و نحوه سرمایه گذاری را برای مراجعه کنندگان تسهیل کنیم و این امور به شکل سیستمی و در فضای مجازی انجام شود تا افراد به دستگاههای مختلف برای دریافت مجوز مراجعه نکنند.
واعظی با اشاره به دستور رئیس جمهور درباره بهبود محیط کسب و کار ادامه داد: رئیس جمهور دستور داد که هدف غایی این باید باشد از هر شخصی که قصد سرمایه گذاری و مجوزی دارد اگر یک بار اسناد شخصی و هویتی خود را جهت ثبت ارائه کرد دوباره نباید از وی درخواست اسناد داشته باشند.
وی اضافه کرد: این موضوع مورد تایید اعضای هیئت دولت قرار گرفت و به کمیسیون اقتصادی ارسال شد و تا الان بیش از هزار مجوز در این راستا حذف شده است، اما اعضای هیئت دولت این را کافی نمیدانستند و معتقدند باید مجوزها باز هم کمتر شود تا مردم راحتتر بتوانند سرمایه گذاری و اقدام برای دریافت مجوز کنند.
واعظی با اشاره به موضوع سلامت الکترونیک نیز گفت: با توجه به گستردگیای که این موضوع دارد و مردم در شهر و روستا با آن مواجه هستند رئیس جمهور دستور داد با توجه به کار مشترکی که میان وزارت بهداشت، درمان، وزارت رفاه و تامین اجتماعی و وزارت ارتباطات صورت گرفته است در خرداد ماه شاهد بهره برداری از سامانه سلامت الکترونیک باشیم.