در ثلاث باباجانی
یک تن مواد غذایی غیرمجاز کشف و معدوم شد
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی از کشف و معدوم سازی یک تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز خبر داد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه نظری مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی با اعلام
![یک تن مواد غذایی غیرمجاز کشف و معدوم شد یک تن مواد غذایی غیرمجاز کشف و معدوم شد](/files/fa/news/1398/3/1/3533492_114.jpg)
این خبر گفت: در بازدید کارشناسان بهداشت محیط و در طرح تشدید گشتهای مشترک از سطح عرضه مواد غذایی یک تن مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته کشف، توقیف و معدوم سازی شد.
وی افزود: با توجه به اینکه مواد غذایی به طور مستقیم با سلامت افراد سروکار دارد شهروندان حتماً در خرید این اقلام به پروانه بهداشتی و ساخت، تاریخ تولید و انقضاء محصول و نیز در صورت وارداتی بودن کالا به برچسب اصالت و سلامت درج شده بر روی آن دقت نمایند.