پخش زنده
امروز: -
کتاب "مخاطرات گياهان سمي در تغذيه" در چهارمحال و بختياري چاپ و منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز چهارمحال و بختیاری، سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان گفت:کتاب "مخاطرات گياهان سمي در تغذيه" به همت دکتر "مهرداد استادپور"، "منال حميدي" و "دکتر پويا پارسائي" گردآوري و تأليف شده است.
محمدتقی حسین پور افزود: در اين کتاب سعي بر آن شده تا با تفکيک و معرفي ترکيبات سمي در هر گياه و ترکيبات خطرناک آن شناختي نسبي در خصوص سمي بودن جهت پيشگيري و کنترل مسموميت هاي ناشي از توکسين هاي گياهي پرداخته شود.
حسین پور گفت: سموم طبيعي درانواع مختلفي از گياهان وجود دارد. نقش اين سموم به عنوان ترکيبات ثانويه در گياهان به عنوان يک مکانيسم دفاعي براي محافظت از آن ها در برابر علفخوران و حشرات و نيز جلوگيري از ايجاد بيماري ايفاي نقش مي کنند.
وی گفت:برخي از اين گياهان ممکن است به عنوان غذا مصرف شوندو زماني که اين مواد سمي بيشتر از حد و يا با پردازش نادرست مصرف شوند، براي سلامتي انسان و حتي حيوانات خطرناک و باعث مسموميت غذايي است.
حسين پور گفت:استادان دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان ميتوانند براي مشاوره در باره مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد،جنب دانشکده منابع طبيعي، مراجعه و يا با شماره 32320323 يا 32320070تماس حاصل کنند.