به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، عضو هیئت علمی دانشگاه سوره در دومین همایش سواد فضای مجازی با محوریت
تولید محتوا و آموزش عمومی گفت: نظارت بر فضای مجازی باید صورت گیرد.
مسعودی با بیان اینکه سواد رسانهای یک پیوست فرهنگی است که مهارتهای مختلفی میطلبد، افزود: اگر سواد رسانهای نباشد مانند این است که جامعه در تاریکی حرکت میکند و یکی از عناصر سواد رسانهای، توانایی نوشتن است.
وی با تاکید بر ضرورت برخورداری از علم روز اضافه کرد: رسانه جریان اصلی، همان رسانههای اثرگذار و شناخته شده هستند و امروز که فضای رسانهها تغییر کرده، خبرنگار در نقش سردبیر باید توانایی کنترل و برنامهریزی رسانهای برای جامعه هدف را داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه سوره گفت: خبر به معنی فرآیند ارزشگذاری عناصر یک رویداد عینی با توجه به نیاز مخاطب و منافع فرستنده است و باید به دنبال تحلیل، ارزشگذاری و روزنامهنگاری تحقیقی در خبر حرکت کنیم.
مسعودی با اشاره به چگونگی تولید محتوا گفت: در تولید محتوا باید همگرایی رسانهای و شناخت مخاطب در نظر گرفته شود و محتوای تولیدشده به دنبال حل مشکل باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم گفت: یکی از نیازهای ضروری امروز، توجه به حوزه تولیدات فرهنگی و سواد رسانهای است.
حجت الاسلام مهدی حسینی افزود: امروز رسانه در خانوادهها نفوذ کرده و دشمن هم از طریق رسانهها، به دنبال فراهم کردن خوراک فکری مسموم برای جوانان است.
وی اضافه کرد: ارتقا سواد رسانهای، ابزار لازم برای مقابله با این گونه اقدامات دشمن خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از همه فعالان و نهادهای فرهنگی خواست به اندازه توان خود در فراهم کردن زمینه ارتقا سواد رسانهای با این نهاد همکاری کنند.