بدون میز هم مدیریت کردیم
تکواندو قربانی بی کفایتی مسئولان فدراسیون
پرافتخارترین تکواندوکار المپیکی ایران صادرنشدن روادید ۲ عضو تیمملی را محصول بی کفایتی مسئولان فدراسیون دانست
هادی ساعی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما در خصوص عملکرد تیم ملی تکواندو در رقابتهای جهانی و غیبت ۲ تکواندوکار تیم ملی به علت صادر نشدن روادید انگلیس گفت: ۲ تکواندوکاری که اعزام نشدند، قربانی بی کفایتی مسئولان فدراسیون شدند، چون با شرایطی که داریم تنها یک ماه قبل از مسابقات برای انجام کارهای صدور روادید انگلیس، تیم را به ترکیه اعزام کردند.
»» مدال غایبان حتمی نبود
وی افزود: غیبت ۲ تکواندوکار تیم ملی در منچستر روی نتایج تیم ملی تاثیر داشت. میرهاشم حسینی یکی از شانسهای کسب مدال ایران بود، اما از کجا معلوم این ۲ تکواندوکاری که از مسابقات جا ماندند، میتوانستند به مدال برسند؟ اگر حسینی نبود چرا سایر تکواندوکاران مثل آرمین هادی پور و سجاد مردانی باسابقه به مدال طلا نرسیدند؟
»» من را مقابل تیم ملی قرار میدهند
قهرمان پیشین تکواندو جهان گفت: قبل از مسابقات هم پیش بینی من سه تا چهار رده از این رده دوازدهمی بالاتر بود. حالا هم اگر حرفی میزنیم فرافکنی میشود و مسئولان برای اینکه خود را تبرئه کنند، من و کارشناسانی که انتقاد دلسوزانه دارند مقابل ورزشکار و مربی قرار میدهند که ما با مصاحبههای خود دوست نداشتیم تیم ملی نتیجه بگیرد و آنها را علیه کارشناسان تحریک میکنند. در صورتیکه روی صحبت من با مسئولان فدراسیون است نه اعضای تیم ملی.
»» مشکل افراد ناکارآمد است
وی ادامه داد: مدیریت فدراسیون نتوانست این مشکل را حل کند، این مشکل بزرگی است که تیم ما نتواند به طور کامل روادید بگیرد و وقتی چنین موضوعی پیش میآید افراد ناکارآمد نمیتوانند آن را حل کنند. در شرایط عادی هر فردی میتواند روادید را هماهنگ کند، اما مدیر باید این طور مواقع مدیریت خود را نشان دهد.
»» انجام کارها بدون تشریفات
ساعی به زمان مدیریت خود و غلامحسن ذوالقدری در تیم ملی تکواندو اشاره کرد و گفت: آن زمان یک نفر همه مدارک را جمع آوری میکرد و بعد از آن همه کارهای مربوط به تیم ملی را به تنهایی انجام میداد. در واقع ما در تیم ملی سرپرستی، مدیریت و سایر مسئولیتها را برعهده داشتیم. قبلا ما چنین مشکلاتی نداشتیم، خبری از سازمان تیمهای ملی، دبیر، منشی و حتی میزی هم برای آن نبود!
»» بعضی حرفها خنده دار است
وی با بیان اینکه مسئولان فدراسیون باید مسئولیت شکست را برعهده بگیرند، افزود: حالا با این ناکامی باید معذرت خواهی کنند، اما از آب گل آلود ماهی میگیرند. میگویند نامه زده ایم به IOC (کمیته بین المللی المپیک) تا حق ورزشکارانمان را بگیریم، این حرفها خنده دار است در حالیکه هندیها هم ویزا نگرفتند. نمیشود که امتیاز المپیکی به تکواندوکاران ما داده شود و بقیه کشورها که هزینه کرده اند و به برد و باخت رسیده اند، چیزی نگویند.
»» ناکامی باتجربه و بی تجربه
مدیر فنی سابق تیمهای ملی تکواندو درباره چهارمین حضور سجاد مردانی در رقابتهای جهانی و نتیجه نگرفتن او در منچستر گفت: مردانی تکواندوکار خوبی است، اما کسی را میخواهد کرد که از او کار بکشد نه اینکه در زمانی که نیاز دارد به فردی تکیه کند، اطرافش را خالی ببیند. به جز مردانی تکواندوکاران باتجربه دیگری هم در مسابقات جهانی حضور داشتند، اما نه با تجربهها و نه بی تجربهها نتیجه دلخواه را نگرفتند.
»» دیگر مربی نداریم
وی در مورد تغییر احتمالی سرمربی تیم ملی افزود: حالا اگر فریبرز عسکری را هم کنار بگذارند، مربی دیگری ندارند، چون در این مدت همه را سرمربی کرده اند و باید به افرادی روی بیاورند که اصلا تکواندوکار نیستند!
»» بانوان مربیان بهتری هم دارند
ساعی در خصوص نتیجه تکراری تیم ملی تکواندو بانوان در مسابقات جهانی گفت: گفتند امسال چهرههای جدیدی آورده ایم، اما کاری از پیش نبردند و فقط مومن زاده پدیده، مدال گرفت. ما مربیان خوب زیادی در بخش بانوان داریم، اما تنها از عده خاصی استفاده میشود.
تیم ملی تکواندو ایران در بیست و چهارمین دوره رقابتهای جهانی در منچستر انگلیس، در مجموع مردان و زنان با مهلا مومن زاده و سروش احمدی ۲ مدال نقره و یک برنز با آرمین هادی پور در رده دوازدهم قرار گرفت و ضعیفترین نتیجه ۲۲ سال اخیر خود را کسب کرد.