مبتلایان به سردرد در صورت حذف شدن وعده سحری، سردرد آنها به دلیل افت قند خون تشدید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: سردرد یکی از بیماریهای شایع در بین افراد است و مبتلایان به سردرد میتوانند با رعایت نکات بهداشتی و تغذیه ای، روزه بگیرند.
ملک زاده افزود: سردرد میتواند علتهای مختلفی داشته باشد، اما سردردهای مرتبط با روزه داری، ناشی از گرسنگی و افت فشارخون، از دست دادن آب بدن و خواب ناکافی است. وی گفت:نوشیدن آب و مایعات کافی، مصرف سبزیها در وعده سحری، قرار نگرفتن در معرض نور خورشید و در صورت اجبار استفاده از عینک و کلاه، انجام ندادن فعالیتهای شدید بدنی و ورزش و کم کردن مصرف قهوه و چای پررنگ، از جمله توصیهها برای کاهش سردرد در ماه مبارک رمضان است. ملک زاده با بیان اینکه برخی افراد اقدام به حذف وعده سحری میکنند، اضافه کرد: مبتلایان به سردرد چنانچه بدون سحری روزه بگیرند سردرد آنان به دلیل افت قند خون تشدید میشود. ملک زاده گفت: مبتلایان به سردرد باید از مصرف سریع و با عجله مواد غذایی پرهیز و افطار خود را با مایعات گرم شروع کنند، چرا که مصرف مایعات خنک موجب آغاز یا تشدید سردرد میشود. وی افزود: بهترین ماده قندی خرما است، چرا که قند را به تدریج افزایش میدهد.