به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و سازمان اقتصادی کوثر صبح امروز 30 اردیبهشت با حضور حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی و محمدرضا اسکندری مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر در مرکز همایش های دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی منعقد شد.
موضوع تفاهم نامه همکاری در زمینه اجرای طرح های ملی و با هدف ارتقای امنیت غذایی است که این همکاری با حفظ ذخایر و ایجاد تنوع و کاهش واردات محصولات ژنتیکی شامل همکاری در فرایند اصلاح نژاد توده های بومی دام، طیور و آبزیان کشور و به منظور تولید ترکیب های پربازده و امکان ایجاد لاین های خالص، فعال سازی و بهره مندی از ظرفیت های نیمه فعال و غیر فعال بخش های تحقیقاتی و راهبردی دام، طیور، آبزیان، زراعت و باغبانی و همچنین همکاری در جهت حفظ و ارتقای بهره وری ذخایر ژنتیک بومی به منظور ارتقای امنیت غذایی با تکیه بر تولیدات بومی از جمله پرورش مرغ، شناسایی و اصلاح نژاد و تأمین داخلی بذرهای مورد نیاز کشور اجرایی می شود.
توسعه طرح ها و روش های فناورانه با هدف افزایش بهره وری در محصولات تولیدی شامل شناسایی روش ها و فناوری های نوین کشت در دانه های اساسی و مورد نیاز کشور، شناسایی و به کارگیری ساز و کارهای تجاری سازی طرح های فناورانه و دانش بنیان در حوزه های دام پروری و کشاورزی و طراحی و پیاده سازی طرح های تولید دام پروری و کشاورزی مبتنی بر الگوهای اقتصادی از دیگر موارد این تفاهم نامه محسوب می شود.
سایر زمینه های همکاری این تفاهم نامه نیز شامل همکاری با مشارکت شرکت های زیر مجموعه سازمان با مراکز و مؤسسه های جهاد دانشگاهی در جهت استقرار سیاست های اقتصاد مقاومتی، فراهم سازی امکانات و تجهیزات و زیر ساخت های مورد نیاز برای اجرای طرح های تحقیقاتی و اجرایی مشترک، بهره مندی از توانمندی ها و تجارب پژوهشگران و سایر نیروهای تخصصی طرفین در حوزه های فنی،اجرایی و علمی، پژوهشی، ایجاد ارتباط و همکاری جهت تبادل اطلاعات و برآورده کردن نیازهای پژوهشی و آموزشی طرفین در زمینه های مرتبط و برگزاری دوره های آموزشی مشترک در چارچوب قوانین و مقررات است که به مدت 5 سال معتبر خواهد بود.
سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران و مسؤول مدیریت واحدهای اقتصادی وابسته به این بنیاد است. این سازمان در سال 72 تأسیس شد تا واحدهای پراکنده زیر مجموعه بنیاد را تحت پوشش یک سازمان واحد اقتصادی در آورد.
همچنین این سازمان حدود 40 شرکت را در بر می گیرد و در زمینه های مختلف از جمله دامداری و کشاورزی تا صنایع الکترونیک، بهداشت، درمان و زمینه های مالی فعالیت می کند.