به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در این نشست که با هدف هماهنگ و همسوسازی شرکتها در برنامه گذر از پیک تابستان ۹۸ برگزار شد، بر لزوم تعریف مدلهایی متناسب با شرایط جغرافیایی و نیازهای هر استان و شهرستان، تاکید کرد.
غلامعلی رخشانی مهر افزود: در اجرای برنامههای مختلف مدنظر توانیر، با توجه به وجود اقلیمها و خصوصیتهای جمعیتی متفاوت در مناطق مختلف کشور، امکان تعریف یک مدل وجود ندارد.
رخشانی مهر، تقسیم کشور به مناطق پنج گانه و برگزاری نشستهای منطقهای را در راستای تعریف مدلهای متناسب با نیازها و شرایط هر اقلیم و منطقه در موضوع گذر از پیک دانست.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان این که هدف ما احصا و رفع مشکلات و ایجاد مطالبه گری است، افزود: به همین دلیل در این جلسات تعهداتی خواهیم داد و متعاقب آن مطالباتی خواهیم داشت.
وی گفت: امسال با هدف ارتقای خدمات و افزایش کارایی ارزیابی شرکتهای نوزیع بر اساس شاخصهای کمی قابل اندازه گیری انجام میشود.
مدیرعامل توزیع برق شیراز نیز گفت: این شرکت در محدوده هشت فرمانداری با مساحت ۲۰ هزار و ۱۸۴ کیلومتر مربع و طول شبکه بیش از ۲۴ هزار و ۸۰۰ کیلومتر و پیک بار سالانه هزار و ۲۱۴ مگاوات، برق پایدار یک میلیون و ۱۱۹ هزار مشترک را تامین کرده و به آنان خدمت رسانی میکند.
جلال زراعت پیشه افزود: نصب کنتورهای فهام کشاورزی برای کنترل پیک، ساماندهی برق باغشهرها براساس مقررات و در پیش گرفتن عملکرد جهادی در کاهش تلفات، که منجر به کسب مقام برتر کشور در سال ۹۷ شد، سطح انتظارات از این شرکت را بالاتر برده است.
شرکت کنندگان در این نشست بر لزوم اجرای سیاستهای کاهش مصرف برق در دوره پیک بار، متناسب با شرایط و نیازهای هر استان تاکید تاکید کرده و چهار پیشنهاد را برای اجرا مصوب کردند.
تعیین شرکت توزیع نیروی برق شیراز به عنوان معین مشترکین و توزیع برق استان لرستان بعنوان معین بهره برداری منطقه ۴ کشور، تعامل با استانداریها برای تغییر ساعت کار ادارات در تابستان و اقدام برای ایجاد مرکز پایش کنتورهای فهام، اهم مصوبات این نشست بود.