به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، ثبتنام دوره ششم آموزش مجازی روش مطالعه و فهم قرآن، فروش کتاب «مبانی و روش مطالعه و فهم ساده قرآن» و فایل دیجیتال آن، فروش کتاب «پیامهایی از ۳۰ جزء قرآن»" و نسخه دیجیتالی، نصب رایگان آخرین نسخه اپلیکیشن اندرویدی تنزیل، فروش لوح فشرده جلسات دوره آموزش حضوری روش مطالعه و فهم قرآن، بسته آموزشی فهم قرآن با تخفیف ویژه شامل کتاب و لوح فشرده جلسات دوره آموزش حضوری روش مطالعه و فهم قرآن و عرضه رایگان فایلهای ورد، اکسل و پی دی اف سورههای قرآن به ترتیب نزول با ترجمه محمدمهدی فولادوند از جمله خدمات این غرفه در بخش دیجیتال نمایشگاه قرآن کریم است.
همچنین همه محصولات با تخفیف ۱۰ تا ۳۰ درصدی به مخاطبان ارائه میشود و هر روز نیز مسابقه قرآن، فهمی از مفاهیم جزء مربوط به همان روز برگزار میشود که ساعت ۲۳:۳۰ هر شب با قرعهکشی و اعطای جایزه نقدی همراه است.
علاقهمندان برای تهیه محصولات این مؤسسه و شرکت در این مسابقه میتوانند به غرفه قرآنپویان واقع در انتهای شبستان اصلی، مقابل درب شماره ۸۶ مراجعه کنند.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن معنای زندگی» تا ۴ خرداد در مصلای حضرت امام خمینی (ره) برپاست.
شب های نمایشگاه قرآن با مناظره های ستاد امر به معروف داغ شده است
نشست های تخصصی مناظره و آزاداندیشی که به همت اداره کل روابط عمومی این ستاد با رویکرد فرهنگ سازی عمومی و تبیین ابعاد «امر به معروف مسؤولان توسط مردم» و اشاعه گفتمان مسؤولیت پذیری اجتماعی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار می شود، با استقبال مردم مواجه شده است.
در پنجمین مورد از این سلسله نشست های انتقادی که با حضور چهره هایی از جریان های مختلف فکری و سیاسی در نظر گرفته شده است، دکتر لاله افتخاری، استاد دانشگاه و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و دکتر فریده اولاد قباد، دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و عضو فراکسیون امید با موضوع «نقش نمایندگان مجلس و بسترسازی برای امر به معروف مسؤولان توسط مردم» روز یکشنبه 29 اردیبهشت به بحث و تبادل نظر می پردازند.
در نشست تخصصی ششم با موضوع «بسترها و موانع اجتماعی امر به معروف مسئولان توسط مردم»، مهندس عباس عبدی، پژوهشگر مسائل اجتماعی و سیاسی و دکتر محمدرضا مرندی، عضو هیأت علمی گروه فقه سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در مورخ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت به گفتگو می نشینند.
این نشست های تخصصی هر روز رأس ساعت 17 و 30 دقیقه در غرفه ستاد امر به معروف مستقر در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در سالن شبستان مصلّی امام خمینی (ره) مجاور ستون ۱۱۳ برگزار می شود.
از علاقه مندان، پژوهشگران و صاحب نظران دعوت می شود تا با حضور در این برنامه، در گسترش فضای نقد و آزاداندیشی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر مشارکت کنند.
معرفی فرهنگ ملل مسلمان با استفاده از ظرفیت طلاب خارجی
غرفه جامعةالمصطفی در نمایشگاه امسال قرآن به معرفی فرهنگ ملل مسلمان با استفاده از ظرفیت طلاب خارجی می پردازد.
مدیر غرفه جامعةالمصطفی(ص) در نمایشگاه قرآن گفت: امسال این دانشگاه با رویکرد معرفی فرهنگ ملل مسلمان با استفاده از ظرفیت طلاب جامعةالمصطفی(ص) در نمایشگاه قرآن کریم شرکت کرده است.
حجتالاسلام یوسف محمدی افزود: طلاب حاضر در غرفه، از ۹ کشور مالاوی ، روسیه، پاکستان، اندونزی، کومور، سنگال، تایلند، مالی و گرجستان هستند که فعالیت های کشور خود را در زمینه قرآنی و اهل بیت (ع) ارائه می کنند.
وی درباره فعالیتهای قرآنی طلاب این دانشگاه در بخش پژوهش گفت: تعدادی ازطلاب، کتابهایی در زمینه قرآنی نوشته اند که از طرف دانشگاه منتشر میشوند. در زمینه آموزشی نیز طلاب هم در داخل ،معارف قرآنی را به خانوادههای خود آموزش میدهند و هم پس از اعزام به کشورهای خود، این معارف را به هموطنان خود آموزش می دهند.
به گفته وی فعالیت ها در قالب پاورپوینت و عکس برای بازدیدکنندگان توضیح داده می شود.
علاوه بر این فعالیت های دانشگاه مذهبی جامعه المصطفی از جمله فضای مجازی و بخش انتشارات این دانشگاه ، فعالیت های قرآنی طلاب و فرزندان آنها نیز به نمایش گذاشته شده و فعالیت های قرآنی بخش خواهران جامعةالمصطفی همچنین مجتمع عالی قرآن که چند دانشکده راتحت پوشش دارد ارائه شده است.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن معنای زندگی» تا ۴ خرداد در مصلای حضرت امام خمینی (ره) برپاست.