شهردار یاسوج
بررسی طرح بازآفرینی خیابان طالقانی یاسوج+فیلم
طرح بازآفرینی خیابان طالقانی شهر یاسوج در جلسه شورای ترافیک استان کهگیلویه و بویراحمد بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، شهردار یاسوج گفت: طرح بازآفرینی خیابان طالقانی علاج بخش شهر یاسوج است که با تعامل با دستگاههای متولی با جدیت پیش میرود.
نستهن مقدم با بیان اینکه در بحث زیباسازی به شهر یاسوج توجه نشده است، افزود:یکی ازمناسبترین بسترها برای اجرای طرح بازآفرینی همین خیابان است که میتواند محیطی امن و راحت برای بهبود کیفیت زندگی شهری شهروندان باشد.
وی گفت:برای اجرای این طرح از خیابانِ شهرهای همدان، تبریز و خیابان بلادیان گچساران الگو گرفته شد همچنین این طرح بر اساس فرهنگ و هویت بومی استان طراحی شده است.
مقدم ادامه داد: در این طرح تردد اضطراری هم در نظر گرفته شده است .
جانشین پلیس راهور استان هم گفت: خیابانهایی که برای جایگزینی تردد خودروهای خیابان طالقانی در نظر گرفته شده است ظرفیت ندارند و عملاً هیچ جایگزینی برای بار ترافیکی این خیابان در نظر گرفته نشده است.
سرهنگ پیوست افزود: در طرح پیاده روی بلادیان گچساران یک زیرگذر طراحی شد و بعد طرح اجرا شد، اما در این طرح پیش بینیهای لازم صورت نگرفته و باید برای تردد مردم تدبیری اندیشیده شود.
نژاد صفوی مدیرکل راه و شهرسازی هم با بیان اینکه نباید اصل طرح را زیر سوال برد، گفت: یاسوج به عنوان مرکز استان، هیچ نمای شهری ندارد و این طرح باید اجرا شود.
فرماندار شهرستان بویراحمد هم با بیان اینکه در طرح ارائه شده ایرادهای زیادی وجود دارد، گفت: این طرح در ابتدا باید در جلسات شهرستانها با حضور کارشناسان متخصص بررسی شود چرا که این طرح در جلسه شورای ترافیک شهرستان هم تایید نشده است.
کناری افزود: کسبه این خیابان با اجرای این طرح موافق نیستند و باید با حضور کارشناسان و این کسبه جلسهای برگزار شود تا کاسبان را برای اجرای این طرح متقاعد سازند.
فرج زاده کارشناس استانداری هم در این جلسه با طرح بازآفرینی خیابان طالقانی مخالفت کرد و گفت: اجرای این طرح زیبایی بصری ندارد و فضای زیادی که تبدیل به پیاده راه شود، هم ندارد و اگر این طرح اجرا شود شش سال بعد در همین جلسه باید خیابان را به حالت قبل برگردانید.
معاون عمرانی استاندار نیر با بیان اینکه اولویت طرحها باید شهروند محوری باشد، گفت: این طرح باید در دستور کار باشد و روی دو چالش اساسی کسبه و گره ترافیکی این طرح کار شود.
فیلی افزود: ۲۰ روز برای بررسی وجمعبندی این طرح مهلت داده میشود و ۱۸ خرداد این طرح در جلسه شورای ترافیک استان مطرح شود.
دستور کار دوم این جلسه مربوط به ترافیک شهر یاسوج بود که شهردار یاسوج گفت: بیشترین گره ترافیکی در خیابانهای ۱۳ آبان، فردوسی، سه راه بیمارستان تا چهارراه هلال احمر و از هفت تیر تا استانداری است.
مقدم افزود: پلیس راهور باید برای کنترل گره ترافیکی محدودیتهای ترافیکی را اعمال کند و فرصتهای پارکینگی در میدان هفت تیر تا استانداری هم در نظر گرفته شده است.
در این نشست مهمترین عوامل ترافیکی شهر یاسوج شامل فروشگاههای بزرگ و برگزاری افتتاحیهها، تاکسی بیسیمها که در بعضی از خیابانها مستقر هستند و وجود کیوسکهایی که در چهارراههای اصلی موجب ترافیک میشود مورد بررسی قرار گرفت.