امروز: -
همزمان با اواخر ماه اردیبهشت برداشت و فرآوری چای بهاره در مزارع گیلان آغاز شده است. فرق چایی بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایی‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد. که از این باغات ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت شود که ۴۵ هزار تن آن مربوط به چین بهاره است.چایکاران در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز برداشت می شود.90 درصد چای کشور در گیلان تولید می شود.
عکاس :عباس عاشوری
تاریخ : ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ - ۱۶:۱۹
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha