به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد قاسمی در جلسه بررسی و نظارت بر فرایند عرضه و توزیع مایحتاج عمومی و کالاهای
اساسی ویژه ماه مبارک رمضان گفت: همه هزینهها به بیت المال تحمیل میشود، اما برخی مواقع کالا به مصرف کننده نمیرسد.
به گفته قاسمی؛ دستگاه قضا آمادگی کامل دارد تا موانع را با استفاده از ظرفیتهای قانونی برطرف کند.
وی تاکید کرد: نظارت را باید از مبدا یعنی از واحدهای تولیدی شروع کرد و با برنامه ریزی از ظرفیت نظامی و امنیتی دستگاهها استفاده کنیم.
دادستان با بیان اینکه بخشی از افزایش قیمتها ناشی از تحریم هاست گفت: نکته قابل توجه امنیت روانی است که فضای مجازی درافزایش میزان مصرف خانواده تاثیر مستقیم دارد.
قاسمی گفت: از دشمنان قسم خورده توقعی بیش از این نیست و امروز تلاش دشمن سفرههای معیشت مردم و فاصله میان مردم ومسئولان است.
معاون بازرگانی سازمان صمت استان هم در این جلسه گفت: یکی از اقدامات اساسی در ماه رمضان، برگزاری نمایشگاه طرح ضیافت بود که در آن ۱۰۴ واحد تولیدی کالاهای اساسی را با قیمتهای مصوب ارائه کردند.
کبیری با اشاره به بازار شکر افزود: هزارو ١٤٠ تن شکر به استان اختصاص یافت و توزیع شد.
وی گفت: تقریبا دوهزار و ٥٠٠ تن نیز در اردیبهشت ماه برای استان تامین شد که با قیمت سه هزار و چهارصد تومان عرضه شد.
معاون بازرگانی سازمان صمت ادامه داد: از امروز به صورت گسترده حدود پانصد تن شکراز محل خانوار با قیمت ٣ هزار ٤٠٠ تومان عرضه خواهیم داشت.
کبیری گفت: با تصمیمات درست و بموقع میتوان مشکلات تولید کننده و مصرف کننده را مرتفع کرد.
وی با اشاره به ثبت انبارها اعلام کرد: ۶۴۰ واحد صنفی، هزار و ۴۰۵ واحد صنعتی و ۱۸۸ واحد کشاورزی انبارهای خود را در سامانه جامع به ثبت رسانده اند.
معاون بازرگاني سازمان صمت در ادامه گفت: در بحث لاستیک افرادی در صدد ایجاد اختلال بودند اما با اقدام به موقع این مشکل رفع شد و در حال حاضر دو جفت لاستیک به رانندگان خودروهای سنگین ارائه شده و برای این امر نیز سامانه ای ایجاد شد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان گفت: خیلی از افراد نه تولید کننده و نه شرکت توزیع کننده بودند اما به عنوان دلال روی سویا سرمایه گذاری کرده بودند.
خمسه افزود: با تدابیر جهادکشاورزی استان سویا با ارز دولتی فقط در بين تولید کنندگان مرغ گوشتی و تخم گذار و دامداری ها توزیع شد.
وي با بيان اينكه یک میلیون و سیصد هزار قطعه جوجه ریزی در ارديبهشت وجود داشته است گفت: احتمال افزايش قيمت در خرداد ماه وجود دارد .
معاون بازرسی سازمان صمت گفت: در طرح نظارتی ماه رمضان، از ابتدای طرح پنج هزار فقره بازرسی صورت گرفته و 310 فقره گرانفروشي و كم فروشي شناسایی شده است.
بابایی فر گفت: با حضور گشت های ویژه تعدادی نانوایی کم فروش پلمب شدند.
معاون اداره کل اطلاعات استان گفت: وظیفه اصلی ما در سال جدید حفظ امنیت حوزه بازار است و باید همه تلاش کنیم بازار به یک ایستايي دست یابد.
اکبری افزود : عطش و استقبالی که در توزیع کالا وجود دارد نشان از نگرانی است که در جامعه وجود دارد.
وی بیان کرد: همه دست اندرکاران برای اقلام اساسی چاره اندیشی کرده اند اما گرانی ها مردم را برای انبار خانگی ترغیب کرده و شاهد صف های طولانی هستیم.
معاون اداره کل اطلاعات استان با تاکید برتشدید نظارت ها بر بنکداران اصلی گفت: همه موضوعات نشان دهنده این است چرخه توزیع ما ضعیف و نیاز است مدیریت شود.