اراک :
تکمیل طرح های نیمه تمام شهرستان محلات
استاندار مرکزی در جلسه بررسی مشکلات عمرانی شهرستان محلات بر تکمیل طرح های عمرانی نیمه تمام تاکید کرد.
![تکمیل طرح های نیمه تمام شهرستان محلات تکمیل طرح های نیمه تمام شهرستان محلات](/files/fa/news/1398/2/25/3507572_802.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ جلسه بررسی مشکلات عمرانی شهرستان محلات با حضور استاندار مرکزی و مسئولین دستگاه های اجرایی استانی و شهرستانی در محل فرمانداری شهرستان محلات برگزار شد.
در این جلسه چند طرح عمرانی نیمه تمام در شهرستان محلات که نیمه تمام باقی مانده بود مورد بررسی و بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
آقازاده استاندار استان مرکزی در حاشیه این جلسه در خصوص مصوبات این جلسه گفت: مجتمع فرهنگی محلات قرار بود در سال ۹۷ به اتمام برسد ، وامسال حدود یک میلیارد تومان برای این طرح اختصاص یافت .
آقازاده افزود: قرار شد اداره راه و شهرسازی استان در کمتر از یک ماه آینده پیمانکار انتخاب کند و امیدواریم تا پایان تابستان کار ساختمان به اتمام برسد.
وی در خصوص جاده روستای یکه چاه هم که حدود ۱۰ کیلومتر راه خاکی دارد گفت : امسال یک میلیارد تومان برای اسفالت ۱۰ کیلومتر از این جاده اختصاص یافت و در خصوص حریم شهر محلات هم که مورد اختلاف بین شورای شهر و شهرداری و اداره راه و شهرسازی و مجموعه معاونت عمرانی بود نهایتاً با اصلاحاتی نظر شورای اسلامی و شهرداری و جهاد کشاورزی در نظر گرفته شد.
استاندار مرکزی گفت: دهکده گل و شهرک ماهیان زینتی از حوزه حریم شهر محلات خارج شد و بقیه حریم همان میزانی بود که مشاور بررسی کرده بود.
آقازاده افزود: در بحث احداث بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی محلات هم در صورت دریافت اعتبار از ماده ۲۳ ، مبلغ ۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و به محض دریافت مجوز هم اعتبار و هم زمین را در اختیار قرار خواهیم داد.