پخش زنده
امروز: -
در مراسمی نخستین دفتر تسهیل گری امور اجتماعی و فرهنگی و توسعه محلی استان مرکزی در شهرستان ساوه افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نخستین دفتر تسهیلگری امور اجتماعی و فرهنگی و توسعه محلی استان مرکزی در سکونتگاههای غیررسمی و نقاط حاشیه نشین واقع در محلات شهید آوینی، شهرک علوی و بهزیستی ساوه با حضور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی افتتاح شد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی در این مراسم گفت : راه اندازی دفاتر تسهیل گری از سال 96 در شورای اجتماعی کشور تصویب شد و در حال حاضر 125دفتر تسهیل گری امور اجتماعی و فرهنگی در سطح کشور فعالیت می کند.
فتح آبادی در ادامه با اشاره به اینکه تا سال گذشته 10 استان کشور از اعتبارات شورای اجتماعی در سکونتگاههای غیر رسمی برخوردار بودند افزود: با پیگیریهای استاندار مرکزی و دفتر اجتماعی استانداری، استان مرکزی نیز در زمره استانهایی قرار گرقت که می بایست از اعتبارات سکونتگاههای غیر رسمی برخوردار شود.
او گفت: با قرار گرفتن استان مرکزی در زمره استانهای برخوردار از اعتبارات سکونتهای غیررسمی، شورای اجتماعی کشور مجوز راه اندازی و تشکیل دو دفتر تسهیلگری در استان را صادر کرد که اولین دفتر تسهیل گری اجتماعی استان مرکزی در شهرستان ساوه افتتاح شد و دومین دفتر نیز در اراک راه اندازی خواهد شد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی ماموریت دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی را افزایش کیفیت زندگی مردم دانست که با استفاده از ظرفیتهای محلی و توانمندسازی مردم و نیز تقویت مشارکتهای مردمی فعالیت می کنند.
فتح آبادی حوزه فعالیت دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی را در حیطههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و موضوعات مرتبط با توسعه اجتماعی عنوان کرد و افزود: شناسایی آسیبهای اجتماعی و ارائه راهکار یکی از وظایف دفاتر تسهیل گری امور اجتماعی به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان است.
او به ظرفیت بالای دفاتر تسهیل گری اشاره کرد و افزود: ارتقا و بهبود کیفیت زندگی جوامع از موضوعات مهمی است که نیروی انسانی کارآمد و توانمند شاغل در این دفاتر دنبال می کنند.
فرماندار ساوه هم گفت: به دلیل مزیت مهاجرپذیری ساوه و ایجاد 22 منطقه حاشیه نشین و سکونتگاه غیررسمی در این شهرستان تلاش خواهیم کرد دومین دفتر تسهیل گیری و توسعه محلی ساوه نیز در سالجاری افتتاح شود.
میرزایی افزود: اولین دفتر تسهیل گری شهرستان ساوه با جامعه هدف افزون بر 50 هزار نفر و با 6 نیروی متخصص و کاردان با هدف بهبود کیفیت زندگی در مناطق سکونتگاه غیر رسمی فعالیت میکند.