به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در نشست با سرپرست فرمانداری صومعه سرا در فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت : 46 هزار و 320 خانوار 350 روستای گیلان بیشتر از 20 خانوارجمعیت گیلان از آب آشامیدنی تصفیه شده محرومند.
محبعلی رنجور افزود : قرار است تا 2 سال آینده ، پایان برنامه توسعه ششم این روستاها از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار شوند.
وی با اشاره به پراکندگی روستاها در گیلان افزود : ایجاد شبکه توزیع آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در گیلان از دیگر استانهای کشور سخت تر است و هزینه خدمات و استهلاک افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با بیان اینکه ۶۵ مخزن با ظرفیت ۶ هزار مترمکعب و۵۱ ایستگاه پمپاژ آب در گیلان وجود دارد گفت : از سال ۹۴ تاکنون اعتبارات خوبی از صندوق توسعه ملی به صورت متمرکز در اختیار شرکتهای آب و فاضلاب کشور قرار گرفت و به صورت استانی توزیع شد.
محبعلی رنجور با اشاره به اینکه پارسال ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی از محل صندوق توسعه ملی و ۲۰ میلیارد تومان نیز از ردیف مجتمع ها در قالب اسناد خزانه به گیلان اختصاص یافت افزود : امسال اعتبار اجرای طرح های آب و فاضلاب روستایی گیلان در مقایسه با پارسال در سطح ملی 2 برابر شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پارسال ۲۵ طرح با ۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه از محل اعتبارات ملی به صومعه سرا اختصاص یافت گفت : ۳۷ روستای این شهرستان آب آشامیدنی سالم و بهداشتی ندارد که با برنامه ریزی تا پایان برنامه ششم باید از این نعمت برخوردار شوند.
وی اضافه کرد : شهرستان صومعه سرا ۴۱ حلقه چاه ، ۷ دهنه چشمه ، ۱۶۱ کیلومتر خط انتقال و هزار و 270 کیلومتر شبکه توزیعآب آشامیدنی دارد.
در ادامه این نشست سید جلال سید محمدی سرپرست فرمانداری صومعه سرا به وضعیت آب آشامیدنی روستاهای این شهرستان اشاره و گفت : شهرستان صومعه سرا ۱۵۰ روستا دارد که ۱۱۳ روستای آن آب آشامیدنی سالم و بهداشتی دارد.