افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان
تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان امسال ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استفاده از بذراصلاح شده، تامین نشاء سالم، آبیاری تحت فشار و رعایت اصول فنی از مهمترین عوامل افزایش تولید است.
سید رضا امیرزاده افزود: امسال یک میلیون و ۹۵۰ هزارتن محصول خارج از فصل در ۱۵۹ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان تولید شده است.
وی گفت:: بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل، طالبی، هندوانه و لوبیا سبز از مهمترین محصولات خارج از فصل در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
امیرزاده گفت: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان، به استانهای تهران، اصفهان، فارس، قم، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر میشود.