پخش زنده
امروز: -
نکاتی ای که متخصصان توصیه می کنند تا تغذیه مناسبی در رمضان داشته باشیم .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ؛ تغذیه از مهمترین اصل ها ونیازهای اساسی هر فردی است که این روز ها پس از حدود 16 ساعت روزه داری بیشتر از روزهای دیگر مورد توجه است.
در رمضان تعداد وعده های غذا به سحری ، افطار وشام تبدیل شده است ، با این جابجایی ها توصیه ها را باید مدنظر قرارداد تا آسیبی به اعضای بدن وارد نشود .
احمدی ، کارشناس تغذیه در این خصوص تاکید دارد شهروندان اگر در سحر که اولین وعده روزه دار است درست به این مورد توجه نکنند پس از چند روز عوارضی نظیر سنگینی معده و عدم مراحل هضم درسیستم گوارش برای فرد ایجاد خواهد شد.
وی همچنین گفت: زمان ،میزان ، چگونه غذا خوردن دراین ماه بسیار مهم است
احمدی افزود: نبایستی بدون درنظر داشتن حجم غذای خورده شده در افطار وارد مرحله وعده شام خوردن شویم وبهتر ان است افطار سبکترصرف شود وپس از آن معده را برای وعده شام آماده کنیم
این کارشناس تغذیه گفت: در این ماه ، روزه داران بهتر است از چای های گیاهی متعدد برای تصفیه خون، جگر، کلیه ها، وشستن معده و روده استفاده کنند تا دچار افزایش کلسترول، قند، چربی، فشار خون نشوند .
مصرف میوه ها، سبزیجات، صیفی جات، و غلات نیز به همراه غذا دیگر توصیه این کارشناس است
شروع افطار با آب گرم و خرما بهترین پیشنهاد کارشناسان تغذیه است .
حال روزه داران برای بهره گیری از فیوضات ماه رمضان نیاز است با تغذیه مناسب دروهله نخست به مراقب جسم خود بپزدازند تا با آرامش بیشتری به تغذیه روح هم قدم بردارند .
معصومه امینی