فرماندار سردشت : به دلیل موقعیت توپوگرافی با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ،اقصی نخشی پور با بیان اینکه خیران میتوانند در مدرسه سازی در سطح شهرستان نقشی مهم و تاثیرگذاری داشته باشند، خاطر نشان کرد: از توان و ظرفیت خیران باید استفاد کرد و مدارسی که در موقعیت خطر و بحرانی قرار دارند به خیران سپرده شود تا رفع مشکل کنیم. مدیر آموزش و پرورش سردشت نیز در این جلسه گفت: برای فضاهای آموزشی بحرانی چهار مدرسه مریم شهر نلاس و روستاهای داوود آباد، گلکنگ و کانیزرد، آموزش و پرورش اقدامات لازم از مراجع ذیصلاح مدیریت بحران، پدافند غیر عامل، ستاد حوادث غیر مترقبه انجام داده و گزارشات، استعلامات و هماهنگیهای لازم جهت اخذ اعتبارات لازم صورت داده است.
وی با بیان اینکه برای ساخت و ساز مدارس نیازمند دستگیری و همت والای خیران هستیم، افزود: مدرسه مریم شهر نلاس و روستای گلکنگ در مسیل آب، مدرسه کانیزرد در خطر رانش زمین و مدرسه روستای داوودآباد در خطر ریزش و رانش کوه قرار دارند و از سوی نوسازی طی یک نامه به آموزش و پرورش دستور تخلیه دو مدرسه گلکنگ و کانیزرد نیز صادر شده است.
سمیعی با اشاره به اقدامات صورت گرفته، تصریح کرد: برای مدرسه مریم نلاس، شهرداری، فرمانداری و ادارات راه و شهرسازی مکلف به پیگیری و اقدامات شدهاند و برای مدرسه روستای گلکنگ، در حال تامین و تحویل زمین و انتقال مدرسه به مکان دیگر هستیم.
سمیعی همچنین با بیان اینکه پیش بینی شده است تا سال آینده 40 کلاس درس با فناوری استاندارد به فضای آموزشی این شهرستان افزوده شود، گفت: عملیات احداث دو مدرسه خیرساز این شهرستان در سالجاری در دو روستای مرزی «دولی خانوان» و «شمه شیخه» آغاز شده است.
وی افزود: مدرسه روستای دولی خانوان به مساحت 600 مترمربع و زیربنای 100 مترمربع، 2 کلاسه و اعتبار 250 میلیون تومان و مدرسه روستای شمه شیخه به مساحت 255 مترمربع و زیربنای 100 مترمربع، یک کلاسه و اعتبار 150 میلیون تومان ساخته میشوند.