به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان، رییس کل دادگستری امروز در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی با بیان اینکه متاسفانه در استانهای شمالی به ویژه گیلان تغییر کاربری ها و تخریب اراضی کشاورزی به چالش جدی تبدیل شده است گفت: این امر در سال های اخیر به دلیل مهاجرت هموطنان به گیلان بیشتر شده است.
احمد سیاوش پور با اشاره به اینکه دستگاه های متولی اولین خسارت زننده به اراضی ملی هستند افزود: اگر این دستگاهها به مقوله پیشگیری توجه کرده و این مشکل را در ابتدای کار حل کنند شاهد این همه خسارت به انفال و اراضی ملی و کشاورزی نخواهیم بود.
وی با انتقاد از اجرایی نشدن پرونده هایی که حکم اجرا برای آنها صادر شده است گفت: دلیل عدم اجرای این احکام چیست و باید این قضیه مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: برای حفظ و بازگرداندن بیت المال باید بر مدار قانون و با خدمت صادقانه حرکت کنیم و در این راه از از دست دادن سمت و مقام واهمه نداشته باشیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن گیلان هم گزارشی از آخرین وضعیت ساخت و سازهای مجاز و غیرمجاز ارائه کردند.
احمد آقایی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان هم گفت: پارسال ۱۵۰هکتار از زمین های زراعی و باغی تغییر کاربری داده شد که با ادامه این روند در سال های آینده چیزی از اراضی کشاورزی در گیلان باقی نخواهد ماند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هم گزارشی از روند تغییر کاربری ها در استان داد و گفت: هماکنون ۲۴۴پرونده در خصوص تغییر کاربری های غیرمجاز جهاد کشاورزی در گیلان موجود است که ۱۳۹پرونده در حال پیگیری است.
علی درجانی افزود:با برنامه ریزی های صورت گرفته از تغییر کاربری ۱۶۴هکتار از اراضی کشاورزی گیلان در سال۹۷ پیشگیری شده است.
محمد اکبرزاده مدیرکل بنیاد مسکن گیلان هم گفت: در روستاهایی که طرح هادی در آنها اجرا می شود متاسفانه شاهد تغییر کاربری غیرمجاز هستیم که باید با اهرم قانون و تصمیم گیری های قانونی جلوی این مشکل گرفته شود.