به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران؛ این نشست با حضور حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، غلامرضا ذکیانی رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، حمیدرضا علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، علی خورسندی طاسکوه مدیر امور پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و سید حسین موسویان معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی موسسه پژوهشی حکت و فلسفه ایران برگزار شد.
دکتر سلیمی در این نشست ضمن اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه های مشترک میان این دو نهاد با حضور اندیشمندان و صاحب نظران برجسته، گفت: امیدوارم دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران بتواند آثار فاخری که در زمینۀ علم فلسفه وجود دارد و مبداء تفکر هم هستند را ترجمه و منتشر کند و در این زمینه ما برای آغاز می توانیم آثار دو یا سه متفکر بزرگ را ترجمه و نشر دهیم. حتی می شود آثار متفکران امروزی کمتر شناخته شده را هم نشر داد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: انجام این کار نه تنها باعث ایجاد یک سرمایۀ اقتصادی خواهد بود، بلکه نوعی سرمایۀ معنوی برای هر دو نهاد را هم در پی خواهد داشت. دکتر سلیمی ادامه داد: به نظر بنده از علم فلسفه هم می توانیم این موضوع را شروع کنیم و در زمینه های فلسفۀ حقوق، فلسفۀ علوم اجتماعی، فلسفۀ روانشناسی و… هم می شود، کار را انجام داد.
وی در پایان گفت: پیشنهاد دیگر در زمینۀ راه اندازی «مدرسه های تابستانه» و ایجاد رشته های مشترک درسی است که در صورت اجرایی شدن به یقین مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
از جمله مواردی که در این تفاهم نامه ذکر شده است می توان به اجرای طرح های پژوهشی مشترک(کاربردی و نظری) و تبادل طرح های تحقیقاتی و پژوهشی، همکاری در انتشار مجله های علمی-پژوهشی مشترک، همکاری در دعوت از اندیشمندان و شخصیت های علمی-فرهنگی دیگر کشورها و نیز حضور اعضای هیأت علمی و محققان هر دوطرف در مجامع علمی جهانی به طور مشترک، همکاری در زمینۀ برگزاری دوره های آموزشی مشترک برای دانشجویان ایرانی و بین المللی، چاپ و طبع کتاب ها، نشریات و اوراق با استفاده از ظرفیت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، حمایت از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه های مرتبط با فعالیت ها و رسالت های کاری هر دو طرف اشاره کرد.